Tânăr de 23 de ani, căutat de echipaje de urgență în apele...

Tânăr de 23 de ani, căutat de echipaje de urgență în apele unui râu, după ce ar fi fost luat de curenți UPDATE Tânărul a fost găsit mort

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1718716786">

Pompierii din Arad intervin miercuri pentru căutarea unui tânăr de aproximativ 23 de ani, care ar fi fost luat de curenți pe râul Crișul Alb.

Potrivit ISU Arad, pompierii intervin un echipaj de salvare cu barca în zona localității Revetiș pe râul Crișul Alb pentru căutarea unui tânăr de aproximativ 23 ani.

Potrivit informațiilor furnizate de cei care au apelat la 112, tânărul ar fi sărit de pe o trambulină improvizată, ar fi ieșit de două ori la suprafață, iar apoi ar fi fost luat de curenții de apă.

În zona respectivă, Crișul Alb are o adâncime de aproximativ 4 metri.

UPDATE Tânărul de 23 de ani, căutat de scafandri după ce a sărit de pe o trambulină improvizată în Crișul Alb, din Arad, a fost găsit decedat, la 10 metri de locul în care a sărit.

ISU Arad a anunțat, miercuri, că scafandrii Detașamentului de Pompieri Arad au găsit corpul tânărului de 23 de ani la aproximativ 10 metri de locul în care a sărit.

Din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.