Tânăr fără permis de conducere, prins băut la volan de două ori...

Tânăr fără permis de conducere, prins băut la volan de două ori în două zile

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2026442709">

Un bărbat din Lugoj a dat dovadă de un tupeu greu de imaginat.

Polițiștii Biroului Rutier Lugoj l-au depistat în timp ce conducea un autoturism prin oraș, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În 15 iunie, în jurul orei 01:50, polițiștii au oprit pentru control, în Lugoj, un autoturism condus de un bărbat, de 27 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Acestuia i-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Nu mică le-a fost mirarea agenților să constate, în urma verificărilor efectuate, că în 13 iunie, în jurul orei 19:30, bărbatul a mai fi fost depistat de către polițiștii Biroului Rutier Lugoj în timp ce conducea un autoturism, pe strada Herendeștiului, tot fără a deține permis de conducere și băut.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Potrivit IPJ Timiș, în urma investigațiilor efectuate, cu privire la cele patru infracțiunii săvârșite, magistrații au dispus față de bărbat măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.