Tânăr luat la bătaie pe stradă, într-un oraș din Timiș. Agresorii sunt...

Tânăr luat la bătaie pe stradă, într-un oraș din Timiș. Agresorii sunt încă în libertate

1
DISTRIBUIȚI
Sursa imagini: lugojinfo.ro

Un tânăr a fost agresat de alți doi bărbați după o șicanare în trafic, weekendul trecut, însă a depus plângere la poliție abia astăzi, după ce a intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă, conform lugojinfo.ro.

Pe imagini se vede cum tânărul oprește mașina pe o stradă din Lugoj, și imediat lângă el își face apariția un alt automobil.


Pasagerul de pe scaunul din dreapta coboară grăbit și îl lovește de două ori pe tânărul aflat la volan, iar apoi șoferul care conducea mașina agresorilor intervine și el și îi mai aplică un pumn tânărului, care nu reacționează. Agresorii se urcă mai apoi în mașină și demarează în trombă.

Conform sursei citate, cel agresat a reușit să rețină numerele de înmatriculare ale mașinii și a anunțat poliția. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violente, mașina fiind identificată. Conform lugojinfo.ro, se pare ca victima a intrat în conflict cu agresorii în sensul giratoriu de pe strada 20 Decembrie din localitate. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a-i identifica pe agresori și pentru a stabili cu exactitate de la ce a pornit acest conflict violent.

1 COMENTARIU

  1. In Lugoj ,,DACII,,nostrii cu bãrbite si gleznute goale se cred ZMEI, mai ales ãstia dezordonati fizic sà nu jignesc spunand cã sunt slàninosi gretosi, Mai umblà si in ,,CEATÃ,, doar sunt urmasii lui Decebal:))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.