„Terorist” al șoselelor, trimis după gratii de polițiștii timișeni

„Terorist” al șoselelor, trimis după gratii de polițiștii timișeni

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 7 Rurale Lugoj au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru infracțiuni rutiere. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș după ce oamenii legii au constatat că se urcase beat la volan, și nici nu avea permis de conducere.

„În data de 21 iunie, în jurul orei orei 19:00, poliţiştii Secției 7 Rurale Lugoj au oprit pentru control pe DJ 609 B, în localitatea Țipari un bărbat de 51 de ani, care se afla sub influența alcoolului.


În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital în vederea prelevării de probe biologice. De asemenea, în urma verificarilor în bazele de date, a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.