Timișoreanca Ana Kui lansează albumul de debut: „Gânduri țesute”, o colecție de...

Timișoreanca Ana Kui lansează albumul de debut: „Gânduri țesute”, o colecție de piese de suflet

0
DISTRIBUIȚI

Ana Kui pregătește lansarea albumului ei de debut, „Gânduri Țesute”, un material sonor care va cuprinde câteva piese „de suflet“, evenimentul de lansare a acestui disc urmând să se desfășoare în prima zi a lunii iulie.

„Am cântat în diferite formule, am colaborat cu artişți valoroşi ca Beck Corlan, Marta Cotuna, cu care am cântat în trioul din Evoluția muzicii ușoare românești, un clip care a avut un succes surprinzātor, Mircea Ardeleanu Jr., Marcelle Poaty Souami, Răzvan Marcuci, Cristian Cazacu, și alți artiști frumoși. Cu Beck am crescut împreună, atât la propriu cât și la figurat. Am cântat cu ea peste 10 ani, în proiectul cu ea am fost trup şi suflet, la momentul respectiv nu mă gândeam că aș putea să pornesc un proiect propriu. Apoi în 2015, alături de o echipă extrardinară am luat parte la fondarea Fabricii de Arte, o scoalā de muzică şi arte vizuale din Timișoara, iar concentrarea mea a mers spre a da mai departe ce am «adunat», spre a preda canto.


În 2019 mi-a venit ideea albumului, şi cred că toate lucrurile se întâmplă la momentul potrivit. Cred că în toţi anii care au trecut, cu toate colaborările, cu viaţa în sine, m-am «copt». Albumul e ceva de suflet și foarte personal pentru mine, acolo chiar am pus gândurile inimii mele, şi am ales să le împărtăsesc cu oamenii, sperând că aduc o rază de lumină pentru cel care îl va asculta”, a spus artista timișoreancă.

Solista a devenit cunoscută grație videoclipului care a comprimat istoria muzicii românești în nouă minute, printre melodiile inserate în viralul respective numărându-se piese de Genius, 3 Sud Est, Andra, Laura Stoica, ASIA, Alexandru Andrieş, Dan Spătaru, Holograf, Paula Seling, Loredana Groza, Cristian Vasile, Trio Grigoriu sau Jean Moscopol. În prima zi a lunii iunie a acestui an, Ana Kui a lansat pe pagina ei de socializare o parte a piesei „Dacă am fi copii“, care va fi inclusă pe albumul de debut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.