Unul dintre cei mai longevivi șefi de birou din Primăria Timișoara a...

Unul dintre cei mai longevivi șefi de birou din Primăria Timișoara a fost înlocuit: Rodica Aurelian, schimbată de la conducerea Serviciului Resurse Umane

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-5020025">
Rodica Aurelian

După ani buni în care a ocupat această funcție, Rodica Aurelian nu mai este șefa Serviciului Resurse Umane din Primăria Timișoara.

Printr-o decizie a primarului Dominic Fritz, noul șef este Claudiu Andraș.

Potrivit consilierului primarului pe probleme de mass-media, Bogdan Marta, Claudiu Andraş era șeful Serviciului de Salubrizare, dar anterior ocupase o lungă perioadă postul de consilier al Serviciului Resurse Umane.

De acum înainte, Rodica Aurelian, care conducea Serviciul Resurse Umane din Primăria Timişoara din 2003, va prelua funcţia vacantă de șef la Serviciul Relaționare Directă cu Cetățenii, camera 12.

Dominic Fritz a motivat decizia, care intră de azi în vigoare, prin dorința de „eficientizare și profesionalizare continuă a activităților Primăriei Timișoara”.

Claudiu Andraș

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.