Fostul viceprimar Diaconu, „săgeți” către partenerii de alianță înainte de votul pentru...

Fostul viceprimar Diaconu, „săgeți” către partenerii de alianță înainte de votul pentru noua organigramă a Primăriei Timișoara

3
DISTRIBUIȚI

Colegii de alianță continuă să se „faulteze”.


De această dată, mărul discordiei este organigrama Primăriei Timișoara, care urmează să fie votată azi după-masă în ședința Consiliului Local.

După ce, vineri, primarul Dominic Fritz de la USR PLUS declara că din noua organigramă dispar zece posturi de șefi, acestea fiind reduse de la 27 la 17, iată că este contrazis de colegul de alianță, consilierul liberal Dan Diaconu, fost viceprimar al Timișoarei.

„Comunicarea transparentă ar trebui să fie și exactă. Astăzi votăm organigrama primăriei. Despre ea s-a spus că reduce numărul de direcții, cumva subliminal vom avea mai puțini șefi. Doar că cifrele spun cu totul altceva: funcții de conducere si demnitate publică (2020): 64, funcții de conducere și demnitate publică (2021): 81. Numărul de directori e mai mare, numărul de consilieri, nu mai vorbim, e de patru ori mai mare. Dacă e bine, sau e rău nu e treaba mea să judec, e decizia primarului cum își organizează aparatul și cum va produce rezultate, dacă le va produce. Dar de informat trebuie să informăm corect”, a transmis Diaconu.

3 COMENTARII

  1. Cunoscut ca viceprimarul care nu a facut nimic niciodata, chiar daca, e adevarat, pletosul Robu nu l-a lasat, s-a gasit acum, pentru prima data sa deschida clontzul. Draga Diaconu, eu te cunosc bine, stiu care ti-e felul, esti unsuros ca o vaselina, nu vrei sa iti asumi nimic, vrei parlament sau similar sa dormi pe banii nostrii fara sa ai prea multa raspundere pentru ca e clar ca vaca ca nu esti in state sa iti asumi nimic. Lasa-ne cu Fritz-Mitz 4 ani sa vedem ce potlogarii face si tine minte: nu vei ajunge nici in parlament nici primar in Tm vreodata. Iti doresc mult succes la alunecat printre probleme. Cat ti-o mai merge, neputinciosu’ dreaq.

  2. Pe mine direct nu m-a refuzat niciodata, tocmai aia e problema. Totdeauna mi-a promis ca se va rezolva orice i-am cerut si nu i-am cerut niciodata nici ilegalitati nici magarii. Cererile erau in interesul comunitatii. La toate intalnirile mi-a zambit cu forta(ca nu poate natural), mi-a promis ca e ca si rezolvata si asta a fost. Nici un bec nu era in stare sa il schimbe daca era urgent. Imediat se gaseste un ‘Virgil” sa semene banuiala cum ca, de fapt, cel care critica e mizerabilul plin de interese si corupt care are ceva personal cu impricinatul si e frustrat sau e de la pesede sau alte scantei cretine din capsorul lor de politruci servili si intunecati. Nu o sa pricepeti, voi Virgilii, niciodata de ce e important sa putem latra liberi chiar daca spunem sau nu adevaruri, lucruri interesante sau nu. Nu o sa percepeti mirosul fresh de libertate de exprimare scrisa si comportamentala cat traiti pentru ca nu aveti gandire critica, emotia voastra e falsa si educata comunistoid iar interesele voastre sunt totdeauna mici, meschine si strambe. Tine minte mai Virgile, frustrarile se agraveaza mai ales daca tii in tine. Eu le vomit pe unde apuc ca sa nu se acumuleze. Este evident ca sunt putin(sau mai mult) frustrat ca am asa prosti care ne conduc gen Robu, Diaconu, Latcau, Fritz, Simonis, AUR, PSD, PNL, USR si alte asemenea specimene mai mari sau mai mici. Frustrat inseamna printre altele si sa te simti lipsit de un drept al tau mai Virgile. Eu ma simt lipsit de dreptul meu de a te cunoaste mai bine si a te umple de sudalma, chestie destul de frustranta, recunosc. Da-mi voie sa Te Urasc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.