Zeci de copii, curioși de tehnica Poliției Române. Ce le-au prezentat oamenii...

Zeci de copii, curioși de tehnica Poliției Române. Ce le-au prezentat oamenii legii în Pacul Copiilor din Timișoara FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-604706204">

În Parcul Copiilor din Timișoara, zeci de copii au sărbătorit, împreună cu polițiștii timișeni, ziua lor.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, la invitația reprezentanților Palatului Copiilor, între orele 11:00 și 14:00, polițiștii Biroului Analiză și Prevenirea Criminalității, polițiștii rutieri, de ordine publică, criminaliști, precum și cei de la Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș le-au dezvăluit copiilor câteva din tainele muncii lor.

Micuților le-au fost prezentate autospecialele și tehnica din dotare, autolaboratorul criminalistic și materiale cu caracter preventiv, respectiv prevenirea victimizării minorilor, prevenirea faptelor cu violență și respectarea regulilor de circulație.

De asemenea, polițiștii din cadrul S.A.S Timiș au prezentat o expoziție de arme.

La activitate au fost prezenți și câinii polițiști, care împreună cu polițiștii de la Grupa Canină au realizat o demonstrație, care i-a încântat pe copii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.