Accident grav în Timiș. Un bărbat a murit după ce tractorul pe...

Accident grav în Timiș. Un bărbat a murit după ce tractorul pe care-l conducea s-a răsturnat peste el, două fete minore au fost rănite

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii timișeni au fost solicitați astăzi, puțin după ora 14:30, să intervină pentru deblocarea unui barbat surprins de un utilaj agricol (tractor), care s-a răsturnat în apropierea localității Fărășești (comuna Pietroasa), într-o zonă greu accesibilă.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de primă intervenție, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 8 pompieri din cadrul Stației de Pompieri Făget, dar și un echipaj medical SAJ cu medic.


Informațiile oferite de persoana care a apelat 112 i-a determinat pe cei de la ISU să alerteze și elicopterul SMURD.

„Ajunși la fața locului, pompierii au constatat următoarele: un tractor, în care se aflau 3 persoane, s-a răsturnat și a surprins sub acesta o persoană de sex masculin, iar celelalte două persoane de sex feminin (minore de 11 și 13 ani) au fost proiectate pe câmp. După extragerea victimei, au fost efectuate manevrele de resuscitare. Din păcate însă, victima (bărbat în vârstă de 47 de ani) nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată de către medicul SAJ. Minora de 11 ani, cu traumatisme la membrele inferioare, a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la spitalul de copii «Louis Țurcanu» din Timișoara. Cealaltă minoră, de 13 ani, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital pentru investigații medicale”, a transmis ISU Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.