Afganul suspect în cazul crimei din zona Gării de Nord din Timișoara,...

Afganul suspect în cazul crimei din zona Gării de Nord din Timișoara, adus în România

0
DISTRIBUIȚI

IGPR a anunțat că, astăzi, o escortă a Poliției Române l-a adus în țară  pe afganul, care a ucis un alt migrant în zona Gării de Nord din Timișoara și l-a rănit pe un altul.


Ahmet Farhad (cunoscut și ca Moulah) era dat în urmărire internațională după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă

”Urmăritul, semnalat prin intermediul Sistemului de Informații Schengen, în baza unui mandat european de arestare, a fost depistat în Grecia, la data de 17 iunie, ca urmare a valorificării informațiilor furnizate de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și a schimbului de date și informații dintre Centrul de Cooperare Polițienească Internațională și autoritățile polițienești omoloage din Italia și Grecia. Ulterior, autoritățile judiciare elene au dispus arestarea, în baza mandatului european de arestare și predarea acestuia către România, în vederea continuării cercetărilor, în cadrul dosarului penal”, se arată în comunicatul IGPR.

Afganul a ajuns la București și urmează să fie adus la Timișoara, urmând ca mâine să fie prezentat Tribunalului Timiș pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.