Alertă meteo de ultimă oră pentru o parte din județul Timiș –...

Alertă meteo de ultimă oră pentru o parte din județul Timiș – cod portocaliu de furtună UPDATE Cod galben și pentru Hunedoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1819567320">

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu care anunță „vijelie, grindină, averse care vor depăși 35 l/mp și descărcări electrice”.

Alerta vizează o parte din județul Timiş, mai exact localitățile Recaș, Deta, Gătaia, Jamu Mare, Racovița, Denta, Topolovățu Mare, Belinț, Banloc, Boldur, Moravița, Birda, Ghizela și Brestovăț.

Avertismentul pe termen scurt este valabil până la ora 16:30, însă ar putea fi prelungit.

O alertă cod galben pe termen scurt, până la ora 17:10, a fost emisă și pentru o parte din județul Hunedoara, fiind vizate localitățile Hunedoara, Deva, Călan, Simeria, Beriu, Bretea Română, Orăștioara de Sus, Boșorod, Rapoltu Mare, Hărău, Turdaș, Băcia, Pestișu Mic, Mărtinești.

Vă reamintim că ANM a emis și un cod galben de furtuni pentru zona de sud-vest a țării, avertizare valabilă până luni dimineața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.