Alin Popoviciu și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al PNL Timiș....

Alin Popoviciu și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al PNL Timiș. Cu ce amenință actuala conducere a filialei

1
DISTRIBUIȚI

Alin Popoviciu și-a anunțat, ieri, ”interesul de a candida” pentru funcția de președinte al filialei Timiș al PNL în plin scandal după alegerile din filiala Timișoara.

Prin documentul trimis conducerii filialei, acesta și-a motivat gestul prin ce se întâmplă la nivelul filialei ”a cărei conduceri vizează în exclusivitate interesele a trei oameni și anume președintele interimar Alin Nica, secretarul general, Dănuț Groza și secretarul general adjunct, Bogdan Ghelbere” și pentru că ”în șase luni de zile de când aceștia au preluat conducerea, singurele realizări sunt nemulțumirile primarilor din județ, decepționați de promisiunile și minciunile care nu s-au materializat în ceva concret și proastele negocieri, care au condus la pierderea unor funcții publice strategice în teritoriu.


De asemenea, poate fi remarcată la nivelul filialei județene o lipsă totală de coeziune și înțelegere, determinate de de ignorarea și disprețul față de membri activi ai partidului, a căror stăruință și implicare au fost ignorate de actuala conducere interimară în favoarea supunerii și slugărniciei câtorva persoane”.

Deși a fost exclus din partid după ce Alin Nica a ajuns președintele filialei, Alin Popoviciu susține că ”statutul partidului îmi dă dreptul în calitate de consilier județean al Partidului Național Liberal în funcție să candidez la orice funcție în cadrul partidului”. Popoviciu se așteaptă ca să-i fie respinsă candidatura și avertizează că imediat va urma ”o acțiune imediată în instanță, în urma căreia cei vinovați vor fi trași la răspundere pentru obstrucționarea dreptului meu de a candida, inclusiv anularea alegerilor interne pentru președinția organizației județene PNL Timiș”. Până acum, pentru șefia PNL Timiș și-au anunțat candidaturile Alin Nica, președinte interimar al filialei județene și președinte al CJ Timiș, și Sorin Munteanu, primarul orașului Buziaș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.