Ana Munteanu, arțăgoasă în plenul CLT la adresa colegilor: „Cerem niște informații...

Ana Munteanu, arțăgoasă în plenul CLT la adresa colegilor: „Cerem niște informații care sunt deja scrise în proiectele de hotărâre”

5
DISTRIBUIȚI

Discuții cu scântei în ședința Consiliului Local Timișoara. La plenul de marți au fost zece puncte pe ordinea de zi și 29 suplimentare. Acestea din urmă au fost primite de consilierii locali cu doar două ore înainte de începerea ședinței.

Când s-a votat proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2021 al SC Horticultura SA, consilierul municipal Simion Moșiu a cerut ca un reprezentant al societății să explice pe scurt despre ce este vorba. Acesta s-a gândit că fiind proiect suplimentar poate există colegi care nu au apucat să vadă despre ce este vorba.

În acel moment a intervenit Ana Munteanu de la USR PLUS, care a spus mai mult sau mai puțin ironic: „Am rugămintea colegilor noștri să citească proiectele de hotărâre pentru că mi se pare că de multe ori ne repetăm.


Cerem niște informații care sunt deja scrise în proiectele de hotărâre de consiliu local.”

„Publicate la ora 15,30?” a întrebat consilierul liberal Dan Diaconu.

„Noi mai și muncim, printre altele”, a spus Simion Moșiu de la PNL.

„Și noi muncim, e OK”, a fost replica Anei Munteanu.

„Trebuie să se și vadă! De asta sunt 29 de proiecte suplimentare că munciți, nu?” a întrebat Moșiu.

Nici Ana Munteanu nu s-a lăsat mai prejos: „Nu cereți puncte de vedere numai la ordinea suplimentară. Deseori se cer puncte de vedere și la ordinea de zi. Aici voiam să ajung”.

Apoi, consilierul local Daniela Mariș de la PNL a spus: „nu este posibil de la ora 13 până la ora 16 să citim 29 de puncte de pe ordinea de zi suplimentară. Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva. Un consilier local trebuie să fie lămurit de ceea ce votează pentru că răspunde”.

Ana Munteanu a răspuns: „proiectele de hotărâre de consiliu local le citiți bănuiesc, măcar lista, și dacă vă interesează unul în mod deosebit probabil deschideți documentul și îl citiți. Eu așa aș face”.

Daniela Mariș i-a răspuns: „stimată colegă, mă interesează toate în mod deosebit, absolut toate. Chiar și virgulele din text mă interesează pentru că pot schimba un sens. Așa că este dreptul nostru să fim informați și nu putem într-o oră să studiem 29 de puncte, sute de pagini”.

5 COMENTARII

  1. O fii ea mai ciudată ptr unii, insa ne-am saturat de veteranii din CLT, care de atita înțelepciune au dus Timișoara muuult în spatele Clujului

  2. Asta e doamna ce a fost suspendată ..și bineînțeles plătită. Faceți loc Hoții ( usr ) sunt pe primul loc !! Iar “ o susținem “ compara clujul cu timisoara..pai mai “ bagabondule “ acolo s au pompat bani. BOC “ hoțul “ de servici a lui Badescu.
    Sper ca peste 4 ani sa votați tot “ ciocoi noi “ ca merita…
    PS iubesc uscăturile din parcuri..parca ar fi mici lanuri de grâu copt

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.