Aplauze binemeritate și public numeros: comedie amăruie Fără Zahăr și recital Lia...

Aplauze binemeritate și public numeros: comedie amăruie Fără Zahăr și recital Lia Burg

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1897456644">

Formația botoșăneană Fără Zahăr a susținut un concert extraordinar la Timișoara, în cadrul căruia melomanii îndrăgostiți de hiturile moldovenilor care au debutat discografic cu discul „Episodu’ Unu: Ameninţarea Faitonului” (2003) au avut parte de o seară cât se poate de agreabilă.

Bobi Dumitraș (chitară acustică, voce) și Bobo Burlăcianu (voce, chitară electrică) și-au început activitatea la un cenaclu cultural din Iași și, de-a lungul anilor, Fără Zahăr a reușit să condimenteze peisajul muzical românesc cu o doză de sarcasm deghizat în umor inofensiv. În cadrul concertului din orașul nostru, cei doi băieți au prezentat și piese din cel mai recent material discografic al lor, „Comedie Amăruie”, apărut anul trecut.

În deschiderea concertului a evoluat Lia Burg, timișoreanca cunoscută publicului larg prin prestația sa plină de șarm în cadrul concursului Vocea României. Solista pe care o puteți vedea și auzi și grație recitalurilor pe care le susține pe străzile orașului nostru, a avut parte de aplauze calde din partea publicului, iar după concertul care a avut loc joi seara În Spatele Casei (Casa Tineretului) distracția a continuat cu un after party la Manufactura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.