ASU Politehnica a încheiat prima săptămână de cantonament cu un joc „în...

ASU Politehnica a încheiat prima săptămână de cantonament cu un joc „în familie”

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a disputat azi pe „Ştiinţa” un al doilea joc-şcoală cu juniorii clubului în condiţiile în care amicalul stabilit iniţial, la Reşiţa, a „căzut”. Antrenorul Dorin Toma a avut nume noi şi în testul de azi, tranşat, scor 5-0, pe „Ştiinţa”.

Reşiţa preluată de Dan Alexa a anulat testul de azi din Valea Domanului, dar e aşteptată de ASU Poli pentru o partidă amicală miercuri, de la ora 11, pe „Dan Păltinişanu”. Timişorenii nu şi-au găsit alt adversar pentru weekendul acesta, aşa că au preferat un nou joc-şcoală „intern”, adversarii fiind în mare parte juniori născuţi în 2003 şi 2004.

Jocul de dimineaţă, dar tot pe o căldură greu suportabilă, a venit după cinci zile grele, de pregătire în regim „cazon” pentru alb-violeţi. „Seniorii” au marcat devreme prin Denis Radu, autor al unei duble în câteva minute.


Apoi Axente a stabilti scorul pauzei: 3-0, cu un şut din careu. La reluare, Manea (min. 57) şi D. Andrei (78) au stabilit scorul final, tot cu reuşite din acţiune.

Dorin Toma i-a folosit azi, în a doua repriză, pe Alexandru Trancă (23 ani), un mijlocaş venit în probe de la Viitorul Pandurii, şi Srgian Luchin, fundaşul timişorean care se pregătea de ceva zile cu timişorenii şi care a avut o experienţă mai puţin reuşită la „U” Cluj în stagiunea trecută.

Portarii seniori au schimbat echipele la pauză iar tânărul goalkeeper Robert Popeţ a lipsit, fiind accidentat. În schimb, ASU Poli a renunţat la trialistul Tudor Năstase (Sporting Lieşti). La jocul de azi la alb-violeţi a debutat şi cea mai recentă achiziţie, fundaşul stânga Cătălin Oanea.

Politehnica seniori: Devenish-Meares – Sofran, Mera, Scutaru, Pamfile – Ignea – D. Radu, R. Rus, Zaluschi, Bîrnoi – Axente. Au mai intrat: Păduraru – Jurj, Luchin, Bocşan, Oanea, Trancă, S. Costea, Manea, Haţegan şi D. Andrei. Antrenor: Dorin Toma.

Politehnica juniori*: Păduraru – Amariei, Bîrlovean, Moţiu, Coroiu, Gologan, Schipor, Trip, Butar, Al. Rus, Ehling. Au mai intrat: Devenish-Meares – Stemate, Bălănescu, Icma, Jorza şi Zetu. Antrenor: Remus Datcu.

“Am încheiat această săptămână cu un joc. Din păcate nu am reuşit să jucăm cu cei de la Reşiţa, deoarece încă nu şi-au completat lotul ca să poată să joace amicale. Am făcut un joc-şcoală între noi şi juniorii clubului. A fost o săptămână grea, o săptămână în care jucătorii au reacţionat foarte bine la căldura şi oboseala acumulată. De asemenea, jocul de astăzi a fost unul foarte bun ţinând cont şi de faptul că sunt foarte obosiţi. După amiaza aceasta şi ziua de mâine sunt dedicate refacerii jucătorilor. Iar de luni vom continua pregătirea centralizată până miercuri, când vom ieşi din cantonament cu un joc acasă cu cei de la Reşiţa”, a declarat la final Dorin Toma, antrenorul principal al Politehnicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.