ASU Politehnica a înregistrat a patra sosire. Noul fundaş stânga a evoluat...

ASU Politehnica a înregistrat a patra sosire. Noul fundaş stânga a evoluat la Chiajna şi Rapid

0
DISTRIBUIȚI

Alb-violeţii au anunţat azi al patrulea transfer al verii. Cel mai nou jucător al lui ASU Politehnica este fundaşul stânga Cătălin Oanea. Acesta a fost ultima dată jucătorul Concordiei Chiajna.

Oanea (22 ani) este a patra sosire la alb-violeţi după Bîrnoi, Zaluschi şi portarul australian Devenish-Meares.


Fundaş stânga, dar care poate evolua şi „mai sus” în bandă, băcăuanul a fost concurent pe postu cu fostul polist Alex Cherecheş la ilfoveni. El a evoluat în nouă partide pentru Chiajna în sezonul trecut, dintre care opt în campionat şi una în Cupă.

Cătălin Oanea a crescut la Aerostar, club la care a debutat în C, apoi a fost jucătorul celor de la Sportul Snagov şi Rapid. La giuleşteni are şi o amintire plăcută… contra timişorenilor. El contribuind la autogolul lui Scutaru, unicul gol al duelului din Regie dintre Rapid şi ASU Poli de acum aproape doi ani de zile.

La fel ca ceilalţi jucători care au semnat contracte cu alb-violeţii în această vară şi Oanea şi-a pus semnătura pe două stagiuni la prima experienţă în vestul ţării.

Altfel, ASU Poli nu şi-a putut găsi adversar pentru un test mâine, după ce reşiţenii au anulat amicalul fiind într-o fază incipientă a reconstrucţiei lotului sub comanda lui Dan Alexa. Prin urmare, antrenorul Dorin Toma îşi va vedea jucătorii sâmbătă într-un joc-şcoală cu juniorii clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.