ASU Politehnica a mai oficializat o achiziţie. Mijlocaşul se antrena cu alb-violeţii...

ASU Politehnica a mai oficializat o achiziţie. Mijlocaşul se antrena cu alb-violeţii încă de la reunire

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a anunţat astăzi a doua achiziţie a verii. După Cosmin Bîrnoi, un alt mijlocaş crescut în zona de vest, timişoreanul Adrian Zaluschi a semnat la rândul său o înţelegere care se întinde pe durata a două sezoane.

„Zalu” se afla sub comanda antrenorului Dorin Toma încă de la reunirea alb-violeţilor.


În sezonul trecut el a evoluat la Minaur Baia Mare în a doua parte a campionatului, unde a înregistrat opt apariţii la nivelul Ligii 3. Iar în toamnă a fost jucătorul Dunării Călăraşi, pentru care a avut alte opt meciuri înregistrate la nivelul Ligii 2 plus unul în Cupa României.

„Am mai jucat cinci ani de zile în aceste culori şi sunt foarte bucuros că am revenit la Timişoara şi vreau să demonstrez că merit să joc. Sper să vină cât mai mulţi suporteri la stadion, să ne susţină, avem nevoie, sper să se ridice toate restricţiile… Şi sper să le demonstrăm pe teren că merităm să îmbrăcăm acest tricou”, a declarat Adrian Zaluschi, care a mai activat, printre altele, la FC Politehnica, UTA, Ripensia şi ACS Poli.

ASU Poli a învins ieri Pobeda Star Bîşnov, scor 4-1, în primul amical din această perioadă. Alb-violeţii intră de mâine într-un stagiu centralizat pe plan local, urmând să dispute următorul amical sâmbăta viitoare în fief-ul Reşiţei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.