Au fost afișate rezultatele la Bacalaureat 2021. Lista cu notele și mediile...

Au fost afișate rezultatele la Bacalaureat 2021. Lista cu notele și mediile din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

În dimineața zilei de 5 iulie au fost afișate rezultatele pentru examenul de Bacalaureat 2021.

Notele afișate sunt notele obținute de elevi înainte de a depune contestație.

Ministerul Educației a publicat luni rezultatele obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2021. Rezultatele au fost afișate atât pe http://bacalaureat.edu.ro/, cât și în centrele de examen, prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidaților.

Rezultatele pentru județul Timiș pot fi consultate AICI.

Rata cumulată de promovare, înainte de contestații, este de 67,8%, în creștere cu aproape 5% față de aceeași etapă de afișare din sesiunea iunie-iulie a anului trecut, când a fost de 62,9%.

Au promovat 86.120 de candidați, dintr-un total de 126.999 de candidați prezenți (110.358 candidați prezenți provin din promoția curentă, respectiv 16.641 candidați prezenți din promoțiile anterioare).


Potrivit Ministerului Educației, numărul de candidați înscriși în acest an este cu peste 22.000 de candidați mai mic decât numărul celor înscriși anul trecut.

Contestațiile pot fi depuse/transmise luni, 5 iulie, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele înregistrate după soluționarea contestațiilor vor fi anunțate vineri, 9 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.