Au început lucrările de refacere a copertinei din Parcul Rozelor, la aproape...

Au început lucrările de refacere a copertinei din Parcul Rozelor, la aproape patru ani de la furtuna care a distrus-o

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1706762547">

Copertina Teatrului de Vară din Parcul Rozelor, distrusă de o furtună puternică în septembrie 2017, va fi în sfârșit înlocuită.

Reprezentanții Casei de Cultură a Municipiului au transmis că schelele au fost instalate pe scenă.

Deși întârzierea este foarte mare, noua conducere a instituției se bucură de această realizare.

„A durat, dar am reușit. În aprilie am reluat demersurile pentru demararea reparațiilor copertinei din Parcul Rozelor și, de două zile, schelele sunt montate pe scenă. Am descoperit, peste tot, în tot acest timp, oameni implicați, dornici să ajute, într-un context care nu a fost mereu lin și limpede. Profesioniști adevărați: Mihai Boncea, Simona Bălan, Manuela Muller, Marinela Bandi, Sebastian Mateș, la Primăria Timișoara; doamna Elena Lang, la OCPI, doamna Maria Tîrtea, la Direcția pentru Cultură, Culte și Patrimoniu. Mulțumiri! Sperăm să ne revedem în parc cât mai curând, cu bucuria unor evenimente reușite, pentru Timișoara!”, au transmis pe Facebook reprezentanții Casei de Cultură.

Primul eveniment cultural ce va fi găzduit sub noua copertină va fi Festivalul de operă și operetă în aer liber, în 27, 28 și 29 august și în 3, 4 și 5 septembrie.

Festivalul Inimilor, eveniment-emblemă pentru Timișoara și Parcul Rozelor, nu a fost organizat din 2019.

 

Credit foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.