Balul Vienez de la Timișoara, pe lista acțiunilor culturale care nu beneficiază...

Balul Vienez de la Timișoara, pe lista acțiunilor culturale care nu beneficiază de bani de la Centrul de Proiecte

0
DISTRIBUIȚI

balul vienez de la timisoara

Centrul de Proiecte din cadrul Primăriei Timișoara finanțează cu trei milioane de lei 37 de acțiuni culturale. În competiția pentru Apelul 1 au fost înscrise inițial 99 de evenimente, însă o comisie formată din experți independenți ale căror nume încă nu au fost făcute publice de către municipalitate a respins 61 dintre ele.

Printre evenimentele respinse de la finanțare se numără unele cu tradiție în Timișoara, cum ar fi Balul Vienez sau Festivalul Național de Folclor Tradiții la Români, ediția a VIII-a.


Au fost, de asemenea, respinse, proiecte depuse de Fundația Culturală Artmedia, Asociația Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara, Asociația Clubul Lions Diamond și Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

Găsiți AICI lista completă a proiectelor respinse.

În ceea ce privește proiectele admise, cei mai mulți bani îi primește Fundația Calina, 150.000 de lei pentru „Cronicile viitorilor supereroi. Activare, mediere, educație prin artă”, la secțiunea Arte vizuale.

Tot de 150.000 de lei vor beneficia Asociația Centrul Cultural PLAI pentru Strada Fără Nume și Fundația Universitatea de Vest pentru proiectul „La UVT, Cultura este capitală!”.

Asociația Simultan primește pentru a organiza Simultan Festival 2021 suma de 142.600 lei, iar Fundația Art Encounters Foundation va avea la dispoziție suma de 134.852 de lei pentru proiectul „MAP – Mentorate, Artiști, Parteneriate”.

Lista completă cu acțiunile finanțate de Centrul de Proiecte o găsiți AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.