Bătaie cu scaune aruncate, în centrul Timișoarei, între două clanuri UPDATE Patru...

Bătaie cu scaune aruncate, în centrul Timișoarei, între două clanuri UPDATE Patru suspecți au fost reținuți VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Scandal monstru, în centrul Timișoarei, azi noapte, între membri a două clanuri țigănești. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum mai mulți bărbați iau scaunele de pe o terasă și aruncă în adversari și cum își împart pumni și picioare. Oamenii aflați pe terasă se retrag în grabă, printre aceștia fiind și două femei care au copiii în cărucioare și care fug speriate de la locul incidentului.

Primii sosiți la fața locului au fost doi polițiști locali aflați în patrulare în zonă, ulterior venind și mai multe echipaje de Poliție. Din investigații a reieșit că între cele două clanuri era un conflict mai vechi pornit de la o dispută în Belgia. Ulterior, taberele au continuat să se ”înțepe” prin live-uri pe Facebook. Când s-au întâlnit, azi noapte, la 22,48, s-au luat la bătaie. Poliția a întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind identificați, până acum, trei bărbați.

O timișoreacă aflată pe terasă a fost nevoită să fugă pentru ca nici ea și nici copilul ei să nu fie răniți.


„Scaune care zboară prin aer, sticle și pahare sparte, urlete și bătăi între două „familii” de vreo 60 de țigani… am avut cea mai de cacao seară în Piață Victoriei… să fiu nevoită să FUG de la terasă cu copilul ca să nu ne nimerească vreun scaun…. asta-i capitală culturală europeană?!?! Asta-i Timișoara mea?!?! Poliția se uită la meci probabil … a venit EXACT la momentul potrivit… când piața era deja pustie!”, a relatat pe Facebook martora la incident.

UPDATE IPJ Timiș a anunțat că, astăzi, patru bărbați implicați în scandalul de seara trecută au fost reținuți.

„Cu privire la incidentul ce a avut loc azi-noapte, în jurul orei 23:00, în Piața Victoriei din municipiul Timișoara, în care mai multe persoane au tulburat ordinea și liniștea publică, va comunicăm ca polițiștii Secției 1 Timișoara au identificat patru persoane bănuite de producerea incidentului, respectiv patru bărbați în vârstă de 19, 22, 29 și 32 de ani. În urma investigațiilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând a fi introduși în Centrul de Retinere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș”, au transmis polițiștii.

3 COMENTARII

  1. Suntem de toata jena.. Daca trecea vreun biciclist (pe bicicleta) prin centru sigur era prins de Politia Locala,dar la scandaluri de genul se fac nevazuti. Sa nu mai spunem de cei de la Politia Nationala sau Rutiera care sunt tot mai scumpi la vedere… Tara lui Papura Voda.

  2. „corbii” controlează cam tot ce mișca în Timișoara (fosta mica Vienă), de la imobiliare, la prostituție, droguri, cerșetorie, miliție, marionete politice, și puterea judecătorească.

    E bine ca daca nu purtai masca sau ajungeai la 22.15 acasă luai amenda, dar scaunele zboară ca într-un spectacol multicultural între catedrala și opera.

    Sa vedem dacă (se vrea sa) funcționeze sistemul Big Brother a lu nea Nicu (golgheter all time al Timișoarei)

    Pregătiți-vă ca urmează sezonul nunților de pe blvd Loga. Aseară a fost „Decât” un warm-up.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.