Beck Corlan, muzică de suflet cu vibrații pozitive: concert de Ziua Județului...

Beck Corlan, muzică de suflet cu vibrații pozitive: concert de Ziua Județului Timiș VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Daniel Muranyi

Luni seara, pe scena amplasată în Piața Unirii, Beck Corlan a susținut un concert extraordinar inclus în cadrul manifestărilor puse la cale cu ocazia Zilelor județului Timiș.

Solista timișoreancă ce a devenit cunoscută ca fiind una din protagonistele videoclipului care a comprimat istoria muzicii româneşti în nouă minute, s-a schimbat mult de la debutul ei, acest fapt datorându-se și muzicienilor care se află alături de ea pe scenă. Piesele ei incluse în albumul de debut Poduri de Pace au căpătat noi valențe prin prestația extraordinară a lui Lucian Nagy, care adaugă arome de jazz – pop cât se poate de agreabile. Mircea Ardelean Jr completează tabloul cu percuții inedite care îmbogățesc tabloul stilistic extrem de larg în care se învârte Beck Corlan. Clăparul Marcelle Poaty-Souami, timișoreanul născut în 8 noiembrie 1994 dintr-o familie cu un tată din Congo și o mamă româncă colorează și el cât se poate de interesant acest „ghiveci“ muzical.

Dincolo de toate, principalul șarm pe care îl emană Beck Corllan în concerte constă în varietatea de genuri muzicale care emană din piesele ei, de la funk la soul cu arome de pop- rock și hip – hop din ecuație nelipsind nici frânturi de folk și un topping de reggae.


Și la concertul susținut de Beck Corlan ieri seară s-a văzut de la o poștă că abordarea „echipei“ de pe scenă este diferită față de aceea a multor reprezentanți ai pop – rock-ului din zona noastră, iar vibrațiile pozitive pe care artista le transmite spectatorilor fac ca recitalurile ei să se încadreze lejer în categoria muzică de suflet. După concertul susținut de timișoreanca Beck Corlan, la fața locului au cântat Adrian Naidin Band, iar miercuri 28 iulie pe scena din fața Muzeului Național de Artă de la ora 21 vor evolua The Other You și The Mono Jacks.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.