Călătoria a doi timișeni, întreruptă la intrarea în țară prin Vama Cenad....

Călătoria a doi timișeni, întreruptă la intrarea în țară prin Vama Cenad. Pentru ce erau dați în urmărire

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1438175698">

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat doi români care erau căutaţi de autorități pentru săvârșirea unor infracțiuni.

În weekend, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, doi bărbați, în vârstă de 36, respectiv 29 de ani, ambii cu domiciliul în judeţul Timiş.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că persoanele în cauză figurează în bazele de date ca fiind urmăriţi, unul dintre ei fiind urmărit general pentru săvârşirea infracţiunii de furt, având mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de șase luni.

Celălalt bărbat figurează cu alertă emisă de autorităţile din Germania, având pe numele său un mandat de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză, fiind predate unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.