Călătoriile cu mijloacele STPT s-ar putea scumpi. Tarifele pentru transportul în comun...

Călătoriile cu mijloacele STPT s-ar putea scumpi. Tarifele pentru transportul în comun n-au mai fost majorate din 2009

2
DISTRIBUIȚI

Prețul călătoriilor cu mijloacele de transport în comun din Timișoara ar putea fi majorat.

Consiliul Local Timișoara a aprobat, marți, bugetul de venituri și cheltuieli al STPT.


În 2021, acesta se ridică la 116 milioane de lei, dintre care 74 de milioane de lei reprezintă subvenții de la Primăria Timișoara pentru acordarea de gratuități.

Președintele de ședință Radu Ţoancă de la PSD a atras atenţia că tarifele sunt foarte mici în comparație cu alte orașe de talia Timișoarei.

De asemenea, primarul Dominic Fritz a afirmat că o majorare a tarifelor poate fi făcută la propunerea Societății de Transport Public.

Directorul STPT, Nicolae Bitea, a declarat că o scumpire a prețurilor pentru călătoriile cu autobuzul, tramvaiul sau troleibuzul s-ar impune.

„La nivelul societății de transport public tarifele nu s-au mărit din anul 2009. Abonamentul general în Timișoara costă 93 de lei, iar în alte orașe similare municipiului ajunge la 130-138 de lei. Un bilet costă 2,5 lei, iar în alte orașe este 3 lei – 3,5 lei. La Cluj ești obligat să achiziționezi două titluri de călătorie în valoare de 5 lei”, a spus Bitea.

2 COMENTARII

  1. Comparati numai pretul abonamentelor si al biletelor cu al altor orase dar va rog comparati si conditiile de transport in comun.Clujul cel putin are 10 clase peste Timisoara, mi-ar fi si rusine sa fac o asa comparatie..La cum circula mijloacele de transport in Timisoara si ce conditii sunt sa stiti ca platim inca prea mult.Voi care vreti sa scumpiti biletele si abonamentele cand ati circulat ultima data cu mijloacele de transport in comun?Sa vedeti cat de des vin si ca acum pe timp de vara este sauna,lesina lumea, dar asta nu va intereseaza!!!!

  2. Asta îi și nesimțire după ce că nici nu dă condiții în transport vara mori de cald și iarna de frig stai după transport și nu vine sau când fugi să îl prinzi și ajungi în fața ușii se ea și plecă și voi mai vreți să și scumpiți biletele hoților puneți controlori să ne verifice da voi dece nu ne dați condiții ar trebui nici să nu mai plătim până nu ne creați voi condiții de deplasare cu misloacele de transport jignitor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.