Cea mai bună fotbalistă din România se antrenează cu Politehnica Femina. Două...

Cea mai bună fotbalistă din România se antrenează cu Politehnica Femina. Două jucătoare au semnat deja cu noua trupă alb-violetă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina / Facebook

Varianta feminină a Politehnicii Timişoara îşi propune să se lupte deja pentru titlul naţional. Echipa alb-violetă de primă ligă a făcut două transferuri până acum. Cristina Sucilă şi Florentina Ancăş au semnat cu gruparea care în sezonul trecut reprezenta comuna Becicherecu Mic, dar Politehnica Femina atrage atenţia şi prin „oaspetele” de la Baza 2 din această perioadă.

Teodora Meluţă (21 ani) se pregăteşte cu clubul timişorean după ce la începutul anului a suferit o accidentare gravă. Fundaşul star al echipei naţionale, Teo este sub contract cu Lugano (Elveţia) şi încă e în recuperare.

În schimb, e o certitudine că sub comanda lui Mirel Albon vor evolua în sezonul 2021-22, Cristina Sucilă (32 ani), ultima dată la Piroş S.


Arad şi care a mai evoluat pentru Fortuna, alături de care a fost vicecampioană, respectiv fundaşul Florentina Ancăş (21 ani), care a venit la Timişoara de la aceeaşi grupare din judeţul vecin.

„Am decis să încep un nou capitol la Politehnica Timișoara pentru că îmi doresc să mă dezvolt, să cresc ca și jucătoare. Simt că aici este mediul potrivit și mă bucur că am venit. Îmi doresc să avem cât mai multe rezultate pozitive și sper să îmi aduc contribuția în construirea unei echipe puternice”, a spus Ancăş la sosirea pe Bega.

Politehnica Timişoara, la feminin, îşi propune ca în următorii doi ani să detroneze actuala campioană U Olimpia Cluj şi să participe în Champions League.

Proiectul cu Mirel Albon la timonă are la bază echipa feminină Fortuna Becicherecu Mic, care din această vară a trecut sub egida Politehnicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.