Centru de zi pentru îngrijirea vârstnicilor și o cantină socială, construite la...

Centru de zi pentru îngrijirea vârstnicilor și o cantină socială, construite la Giroc din bani europeni, prin ADR Vest

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-969793109">

O investiție realizată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, axa de finanțare dezvoltarea infrastructurii de sănătate și sociale, care are în vedere deschiderea unui centru de zi pentru îngrijirea vârstnicilor și a unei cantine sociale în comuna Giroc, se apropie de finalizare. Lucrările de construcții au fost deja terminate iar acum sunt în curs de instalare ultimele echipamente și dotări, recepția urmând să fie făcută până la sfârșitul acestei luni.

Proiectul, în valoare de peste 1,5 milioane de lei, din care peste 1,3 milioane de lei bani nerambursabili, prevede extinderea și modernizarea unei anexe existente pentru amenajarea centrului și înființarea unei cantine sociale unde se va pregăti și hrana caldă zilnică, inclusiv mâncare de regim, care va fi distribuită la domiciliul beneficiarilor. Centrul va oferi, de asemenea, servicii de îngrijire la domiciliu și servicii medicale de rutină vârsticilor din comuna timișeană.

Proiectul, implementat de primăria comunei Giroc, va crea șase noi locuri de muncă, iar persoane cu dizabilități vor fi implicate în activități de voluntariat în cadrul acestuia.

Sursa foto: Facebook / ADR Vest

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.