Cine face parte din nucleul dur al celei mai puternice rețele de...

Cine face parte din nucleul dur al celei mai puternice rețele de contrabandă cu țigări din vestul României

2
DISTRIBUIȚI

Ancheta structurii centrale a DIICOT a reușit să deslușească mecanismul de funcționare al celei mai puternice rețele de contrabandă cu țigări din vestul României. Conform procurorilor, cei care au constituit nucleul grupării sunt Cosmin Mladin, ”aghiotantul” său Daniel Copil, amândoi reușind să dispară cu doar câteva ore înainte de descindere, Marius Costea, zis ”Mambo”, Rareș Grigore și Alin Iovănuț.

Marius Costea, zis ”Mambo” a fost asociat cu fostul ministru de Interne Traian Igaș în firma Costello Marcos SRL, care avea ca obiect de activitate principal producția de mobilă.


Rareș Grigore este un fost angajat al lui Dorel Găvruță, de asemenea inculpat în acest dosar. Dorel Găvruță este tot din Pecica, fiind cunoscut ca un prieten al lui Traian Igaș. De asemenea, Alin Iovănuț, este fiul patronului firmei Metalcom din Arad, și a fugit în Marea Britanie, înainte de a fi condamnat definitiv la cinci ani de închisoare în dosarul împușcării unui interlop din Arad. Ulterior, a fost dat în urmărire internațională și găsit în Marea Britanie, acum fiind în penitenciarul Oradea încarcerat.

Rețeaua se aproviziona cu țigări din Ucraina, Republica Moldova și Serbia, care erau introduse ilegal în România, iar, de aici, erau încărcate în camioane care plecat spre țări din Uniunea Europeană, una dintre destinațiile preferate fiind Marea Britanie. Printre mărcile de țigări traficate de grupare erau Lifa, Marvel, Lifa, Compliment, Marble sau Marlboro.

 

2 COMENTARII

  1. Slănic documentat, de polițiștii milionari din Arad fără de care boschetarii ăștia nu ar fi făcut atâția bani,nici o vorba? Sau e greu,pana și presa e cumpărată:))
    Apropo,de Coco nimik?

  2. Domnul Dragos vreau sa va felicit pentru munca dumneavoastra. Sunteti un ziarist cu adevarat dedicat si cu curaj.
    Firma speed line daca o verificati pe site-ul listafirme.ro sau romanian-companies.eu se arata ca profitul acumulat total de la creare pana in ziua de azi este sub 2 mil €. Domnul Dragos, propietarul firme are propietati private de valori foarte mari ce sar de 1 mil € iar societatea speed line, dansul a spus ca are peste 100-200 tiruri cumparate cash care ar sarii suma de 2 mil €

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.