Cine este favoritul lui Alin Nica în cursa pentru șefia PNL Timișoara

Cine este favoritul lui Alin Nica în cursa pentru șefia PNL Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă vor avea loc alegeri pentru funcțiile de conducere ale PNL Timişoara, iar liderul filialei județene și-a ales favoritul dintre candidații pentru președinția „localei”. În cursă s-au înscris consilierul local Raul Ambruș și viceprimarul Timișoarei din partea liberalilor, Cristian Tabără

„Încurajez competiția sănătoasă, democratică, dar sunt momente în viața unei organizații când orgoliile personale trebuie să facă loc muncii în echipă și interesului comun.


Așa simt că ar trebui să se întâmple și sâmbătă, la Timișoara, când va fi aleasă conducerea organizației PNL pe municipiu. Am spus în propria campanie electorală: cred în experiență și cred în tinerețe. De asemenea, cred că ele funcționează cel mai bine împreună. Însă, președinte al organizației va fi o singură persoană și nu pot trece cu vederea concluziile mai multor întâlniri din ultimele luni care au condus în mod repetat în aceeași direcție: la Timișoara, PNL are nevoie de un om cu anvergură, un profesionist aflat într-o poziție cheie în administrație, un lider capabil să obțină sprijinul personalităților marcante ale orașului. Ambii candidați au muncit și merită aprecierea noastră. Ambii candidați au loc în conducerea organizației Timișoara. Însă, din punctul meu de vedere, în contextul actual, este momentul viceprimarului Timișoarei să preia și să reconstruiască organizația PNL din postura de președinte. Sâmbătă sunt alături de Cosmin Tabără, dar recunosc meritele lui Raul Ambruș pentru eforturile depuse în ultimii ani și sper că cei doi vor găsi o formulă să funcționeze ca o echipă”, a transmis Alin Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.