Concert Fără Zahăr, conceptul muzical satiric care prezintă pe acorduri simple micile...

Concert Fără Zahăr, conceptul muzical satiric care prezintă pe acorduri simple micile aspecte din viața românului

0
DISTRIBUIȚI

Cei doi membri ai formației Fără Zahăr, „un concept muzical satiric și încărcat de umor, care prezintă pe acorduri simple micile aspecte din viața românului, despre care, încă, se mai poate râde“, Bobi Dumitraș (chitară acustică, voce) și Bobo Burlăcianu (voce, chitară electrică) vor susține un concert la Timișoara joi, 15 iulie, de la ora 19, în locația numită În Spatele Casei (Casa Tineretului).

Trupa și-a început activitatea în 2001, la un cenaclu cultural din Iași și au lansat primul album în luna septembrie a anului 2013. De-a lungul anilor, formația a reușit să condimenteze peisajul muzical românesc cu o doză de sarcasm deghizat în umor inofensiv.


De-a lungu anilor, formația a susținut mai multe recitaluri de success în orașul nostru, printre care s-a numărat și un recital Anti-Valentine’s Day alături de trupa Țapinarii. Cel mai receent album al formației a apărut în luna octombrie a anului trecut și poartă numele de Comedie Amăruie.

În deschiderea acestui eveniment va cânta Lia Burg, timișoreanca care a ajuns să fie cunoscută publicului larg prin prestația sa plină de șarm în cadrul concursului Vocea României, cu doi ani în urmă.

După concert, petrecerea se prelungește la Manufactura. Evenimentul se va desfășura în conformitate cu normele în vigoare, iar participanții vor respecta măsurile de siguranță anti-Covid. Biletele pentru acest eveniment costă 40 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.