Concurs de desene pentru tinerii timișeni, organizat de Muzeul de Artă din...

Concurs de desene pentru tinerii timișeni, organizat de Muzeul de Artă din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Muzeul de artă timișorean organizează un concurs cu tema „mnArTimiș – Joc de imaginație”, care are loc în contextul evenimentelor prilejuite de Zilele Județului Timiș. Concursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani, profesorilor din Timișoara și localitățile județului și publicului iubitor de artă. Scopul concursului, care cuprinde două secțiuni, desen/pictură și povești/compuneri, este acela de a promova patrimoniul material și imaterial specific zonei Banatului, văzut prin ochii copiilor.

Doritorii pot participa la una sau la ambele categorii cu una sau mai multe lucrări realizate pe format A4 sau A3, și vor fi semnate pe verso cu numele copilului, școala sau grădinița, și eventual, numele cadrului dindactic îndrumător, dacă este cazul, iar poveștile/compunerile vor fi scrise pe același format. Organizatorii sunt deschiși atât tehnicilor clasice, cât și celor moderne sau digitale, este acceptată combinarea tehnicilor grafice, care să includă în aceeași lucrare scrisul și desenul.

Lucrările pot fi inspirate din vizite făcute la muzeu, cu referire la obiecte care i-au impresionat pe copii și tineri, care reproduc imagini ale amintirilor rămase în urma vizitelor sau din lucrări aflate în colecția muzeului, atașate invitației.

Termenul limită pentru depunerea lucrărilor – personal sau online, pe adresa muzeuldeartatimisoara@gmail.com – este 26 iulie, iar lucrările online trebuie să aibă minumum 300 DPI. Vernisajul expoziției și premierea lucrărilor vor avea loc în 27 iulie, ora 19,30, iar lucrările vor fi promovate și online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.