Concursul pentru noul director al Filarmonicii Banatul, suspendat de instanță

Concursul pentru noul director al Filarmonicii Banatul, suspendat de instanță

0
DISTRIBUIȚI

Concursul pentru postul de manager al Filarmonicii Banatul, aflat în plină desfășurare, și atacat de directorul Ioan Gârboni în instanță, a fost anulat.

„Am spus de la bun început că am încredere totală în justiție, mai sunt la conducerea Filarmonicii până la sfârșitul lunii iulie și sper să se pună în practică sentința executorie de reevaluare a mea”, ne-a declarat, luni, managerul demis al Filarmonicii Banatul, Ioan Gârboni.

Potrivit soluției dată de instanță, aceasta „admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI TIMIŞOARA şi, în consecinţă, respinge cererea formulată în contradictoriu cu acest pârât, ca fiind introdusă împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă.


Admite cererea formulată de reclamantul GÂRBONI IOAN CORIOLAN în contradictoriu cu pârâţii PRIMARUL MUNICIPIULUI TIMIŞOARA şi MUNICIPIUL TIMIŞOARA, având ca obiect suspendare executare act administrativ. Dispune suspendarea executării Dispoziţiei nr. 721/09.06.2021 a Primarului Municipiului Timişoara privind aprobarea măsurilor de organizare a concursului de proiecte de management pentru Filarmonica Banatul Timişoara, până la pronunţarea instanţei de fond. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamant a sumei de 1.240 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept. Cu recurs în cinci zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Timiş – Secția de contencios administrativ și fiscal. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței astăzi, 12.07.2021”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.