Consilierul liberal Ștefan Sandu, rușinat de incidentele de la ședința PNL: „Îmi...

Consilierul liberal Ștefan Sandu, rușinat de incidentele de la ședința PNL: „Îmi e rușine că Timișoara a ajuns din nou de râsul țării, nu că asta ar fi o noutate”

2
DISTRIBUIȚI

Consilierul local Ștefan Sandu de la PNL se declară rușinat de momentele trăite sâmbătă la Sala „Capitol” din Timișoara, unde ședința în care trebuia ales viitorul președinte al organizației municipale s-a transformat într-un scandal în toată regula.

„Ieri mi-a fost rușine, azi îmi e rușine și cine știe când îmi va trece rușinea ce o trăiesc. Îmi e rușine că Timișoara a ajuns din nou de râsul țării, nu că asta ar fi o noutate. Au avut grijă unii să se râdă mult de noi în ultimii ani. Cam aceiași. Am ajuns de râs dar e o situație de plâns. Am fost ieri în aceeași sală cu oameni obișnuiți dar și cu personalități de prim rang ale orașului: cadre universitare de excepție, medici renumiți, dascăli ce ne educă copiii. Dar, am fost în aceeași sală și cu unii ce nu au înțeles diferența dintre politică ce se face în interesul comunității și huliganismul de stadion.


Am văzut cum cei mai mulți dintre cei prezenți, oameni obișnuiți și cu bun simt, veniți acolo ca la o sărbătoare a partidului au plecat dezamăgiți și uimiți. Au plecat de îndată, cu un gust amar, cei pe care educația, bunul simț, îi oprea în a lua parte la așa ceva. Plecau, vorbind la telefon cu cei apropiați, povestind experiența tristă pentru care și-au pierdut dimineață unei zile libere. Am văzut însă și colegi jubilând că pot ajunge mai repede la funcții, precum animalele de pradă”, a transmis consilierul municipal.

Liberul Ștefan Sandu spune că poate asta e singură parte bună a zilei de ieri, că i-a arătat caracterul unor colegi.

„Sau mai bine spus, adevărată lor față. Nu există scuze. Vorbele, privirea, atitudinea lor, mi-a arătat cât de mult greșeam având impresia că putem construi împreună ceva bun. Nu, nu poți construi alături de cei ce văd politica precum o halcă de carne din care trebuie să muște cât mai mult. Din exterior, văzând acest comportament, nu e de mirare că omul de pe stradă înjură din tot sufletul clasa politică! Are toate motivele și nu greșește. Mie însă mi-e rușine!”, relatează Ștefan Sandu.

Liberalul spune că a pornit pe acest drum cu gândul și intenția să facă ceva bun.

„Câteodată mi-a și reușit, dar nu pot fi părtaș la un asemenea comportament. Prea arată a foame generalizată. Nu are nimic de-a face nici cu scopul general al politicii și nici cu valorile sau principiile liberale. Mai mult aduce a mineriadă. Și aici a fost doar lupta pentru un loc în față. Hrană se vrea a fi acest oraș care își plătește prea scump și de prea multă vreme dorința de a redeveni ce a fost odată”, a mai afirmat consilierul PNL.

2 COMENTARII

  1. Dar că aveați pregătite în camera peste 200 de buletine de vot parafate și stampilate , doar trebuiau înlocuite , simplu, așa mutam tot topul de buletine, ne declarăm câștigători și gata, că la Basescu., ce aveți de comentat domnule Sandu?

  2. Dar că aveați pregătite în camera peste 200 de buletine de vot parafate și stampilate , doar trebuiau înlocuite , simplu, așa mutam tot topul de buletine, ne declarăm câștigători și gata, că la Basescu., ce aveți de comentat domnule Sandu?
    Dl.Groza nu știa că vin aproximativ 1000 de votanți, a nu se aștepta nimeni , ,, uni e prosti ,, ii băgăm în sala mică și anulam că nu se respecta legea cu distanțarea se scalda și se spală Drăgănescu că el a intervenit doar când a fost depășit numărul, rușine, rușine celor care se cred liberali fuzionați, așa a fost și UNPR și PNT-CD. Nu va m-ai merge. Este sfârșitul vostru, Mosiu, Sandu, Groza, Lulciuc …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.