Continuă circul în PNL Timiș. Chira îl acuză pe Groza că a...

Continuă circul în PNL Timiș. Chira îl acuză pe Groza că a schimbat yala de la sediu și a luat cheia

0
DISTRIBUIȚI

 

Deputatul liberal Claudiu Chira spune că nu mai poate intra în sediul PNL de pe strada Gheorghe Lazăr. Acesta îl acuză pe primarul din Sânnicolau Mare de această situație.

„Incredibil ce se întâmplă în PNL Timiș. Secretarul general Dănuț Groza a schimbat yala de la ușa partidului și a luat cheia.    Fiind plecat la București în ultimele zile, am aflat cu surprindere că nu se mai poate intra în sediul de la partid deoarece nu se mai potrivesc cheile de la intrare.


Am fost sunat de mai mulți colegi și colaboratori care voiau să intre în sediu, dar nu au putut deschide ușa”, s-a plâns Claudiu Chira.

Parlamentarul a mai precizat că după ce a dat mai multe telefoane a aflat că secretarul general Dănuț Groza  a schimbat yala pentru ca membrii aleși ai PNL Timișoara să nu mai poată intra, după ce președintele Raul Ambruș și mai mulți colegi au mers vineri pentru a face o poză.

„Mi se pare incredibil și inadmisibil ce se întâmplă, cu atât mai mult cu cât spre exemplu eu ca deputat, dar și restul colegilor parlamentari, avem cabinetele parlamentare acolo și plătim cheltuieli de întreținere. Practic, se îngrădește și dreptul la muncă a acelor oameni care nu mai pot merge la birou. Consider că Alin Nica și Dănuț Groza nu pot trata PNL Timiș ca pe Căminul Cultural de la ei din sat, să chemi primarul cu cheia să deschidă”, a mai afirmat Chira.

Politicianul a mai fost de părere că „PNL Timiș arată pe zi ce trece ca un partid luat captiv de niște primitivi și cei care am mai rămas trebuie să luptăm până la capăt pentru a reda membrilor libertatea și democrația internă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.