Continuă lupta între cele două tabere din PNL Timiș: „PNL Timișoara nu...

Continuă lupta între cele două tabere din PNL Timiș: „PNL Timișoara nu va accepta preluarea prin forță a organizației și nici politica pumnului în gura”

2
DISTRIBUIȚI

Conducerea județeană interimară a PNL Timiș a început prigoana împotriva membrilor PNL Timișoara, susține tabăra Ambruș.

„Așa zisul Birou Politic Local al PNL Timișoara, inventat de către președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, și pe care îl considerăm ilegitim, propune spre sancționare zeci de membri ai PNL Timișoara pentru că au refuzat decizia nestatutară a președintelui interimar cu privire la amânarea alegerilor din data de 3 iulie 2021. Drept urmare aceștia au fost convocați la sediul partidului marți, 13 iulie 2021, pentru a li se comunica sancțiunea. Biroul Politic ales al PNL Timișoara se declară indignat de atitudinea revanșardă cu care sunt tratați colegii noștri fiind târâți într-un nou scandal orchestrat de conducerea județeană interimară”, a transmis, vineri, Biroul Politic Local ales al PNL Timișoara, adică susținătorii lui Raul Ambruș.

Aceștia au mai precizat că nu pot accepta ca membri cu reputație impecabilă în societate precum Mirel Pop, doctorand al Facultății de Medicină Veterinară, de profesie medic veterinar, Vasile Rușeț, membru al PNL de la începutul anului 2009 sau Alin Sîrbu, membru PNL din anul 2007 și cadru didactic în mediul universitar, să fie convocați de „organele” politice și să fie tratați de o asemenea manieră pentru simplul motiv că și-a exprimat în mod democratic dreptul la vot în cadrul alegerilor din 3.07.2021.

„În aceeași situație se află și Cătălin Iapă, fost secretar de stat al partidului, cu o activitate ireproșabilă în această funcție, Cristian Miclăuș, membru PNL cu o vechime de nouă ani, antreprenor, licențiat în științe economice la Universitatea de Vest din Timișoara și Colhon Adrian, membru PNL din mai 1990.


Aceștia și încă mulți alții sunt «scandalagii» care au făcut zeci de campanii pentru Partidul National Liberal și sunt puși la zid de oameni precum Dănuț Groza și Alin Nica”, au transmis liberalii din aripa Ambruș.

Potrivit acestora, printre cei convocați se află și președintele ales sâmbătă, Raul Ambruș, căruia i se dorește suspendarea calității de membru PNL pentru a fi obstrucționat în activitatea politică viitoare.

„Pentru Biroul Politic ales al PNL Timișoara fiecare membru de partid este important și de aceea facem un apel la toți membrii PNL să nu valideze asemenea comportamente și practici care nu sunt demne de un partid liberal și nu reprezintă spiritul Timișoarei. Ne manifestăm susținerea totală față de membrii PNL Timișoara și protestăm vehement față de un nou abuz comis de către conducerea județeană”, mai transmit liberalii.

Aripa Ambruș mai transmite că prigoana pornită împotriva unor oameni implicați activ în viața de partid nu este echilibrul pe care l-ar fi așteptat de la colegi liberali care prin munca tuturor membrilor săi au obținut succesul electoral din 2020.

„Constatăm cu regret lipsa de respect cu care conducerea județeană interimară îi tratează în continuare pe membrii săi. PNL Timișoara nu va accepta preluarea prin forță a organizației și nici politica pumnului în gura promovată de conducerea județeană interimară. Opriți distrugerea PNL Timișoara prin impunerea unor persoane și a unui birou „fantomă” cu forța, doar pentru că țineți cu dinții de niște funcții”, au mai adăugat reprezentanții Biroului Politic Local ales al PNL Timișoara.

2 COMENTARII

  1. Pai Iapa, in mod normal trebuia sa fie arestat pentru abuz si trafic de influenta in momentul cand abuzand de pozitia de secretar de stat, in afara competentelor legale a convocat angajatii ISC Timis pentru ai ameninta si certa pentru faptul ca si-au permis sa aplice amenda perfect legala de 10000 lei sefului si celui care se afla in spatele acestui circ, Ribu Nicolae. Cam asta este activitatea ireprosabila a celui care nu s-a remarcat prin nimic. De altfel si ceilalti mameluci enumearti s-au remarcat doar printr-un profund anonimat.

    • Perfect de acord, din anonimat se pleacă, invidiosule, ei au ieșit din anonimat mameluci educați cu facultăți, tu? pe unde te afli? In anonimat in primărie la stadiul de larva , târâtoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.