Continuă războiul în PNL, înainte de alegerile cu repetiție din filiala Timișoara....

Continuă războiul în PNL, înainte de alegerile cu repetiție din filiala Timișoara. Ambruș: „Alin Nica trebuie oprit”. Conducerea județeană, decizie pentru filiala Lugoj

0
DISTRIBUIȚI

Consilierul local Raul Ambruș susține că 320 de membri ai PNL Timișoara au fost scoși de pe convocatorul alegerilor de sâmbătă, 31 iulie.

„Golănia a ajuns la un alt nivel. Dragi colegi liberali, în ultima postare vă spuneam că PNL Timiș este luat captiv de o mână de oameni care nu au niciun fel de limită, nu respectă niciun fel de regulă și care doresc cu orice preț să își impună punctul de vedere, probabil iarăși cu forța, așa cum s-a întâmplat în data de 3 iulie. De asemenea, vă spuneam că am deja suficiente informații că din nou se fac ample epurări din listele cu membrii PNL Timișoara și se pregătește fraudarea masivă a alegerilor. Iată că la nici două zile se confirmă fiecare cuvânt, însă ceea ce întâmplă depășește orice imaginație”, a scris Raul Ambruș pe pagina sa de Facebook.

Tânărul liberal spune că azi a primit convocatorul pentru alegerile din 31 iulie și a constatat că din 914 membri cu drept de vot, același număr ca la alegerile din 3 iulie, au fost scoși 320, adică pe lângă cei 170 scoși și în 3 iulie, de data aceasta au mai fost scoși alți 150 de colegi.

„Mai spun încă o dată că alegerile se organizează pe baza listei cu membri valabilă la 31 decembrie 2020 și în Regulamentul de organizare a alegerilor se specifică extrem de clar că este interzisă modificarea bazei de date cu membri.


Mai mult, suspendările din partid sunt interzise. PNL Timiș nu mai poate fi reprezentat la niciun nivel de un asemenea președinte care nu are niciun fel de repere etice sau morale care confundă Timișoara cu propria moșie. Suntem alături de primarul Lugojului, Claudiu Buciu și îi susținem în totalitate decizia de a nu organiza alegeri municipale, deoarece Alin Nica trebuie oprit”, a fost de părere Raul Ambruș.

Tot astăzi, Biroul Politic Județean interimar al PNL Timiș a anunțat că a decis organizarea ședinței Comitetului de Coordonare Local al PNL Lugoj, în data de 3 august 2021. Hotărârea a fost luată ca urmare a neorganizării acestei adunări generale de alegeri de către BPL PNL Lugoj până la această dată.

„Odată cu adoptarea acestei decizii, BPL PNL Lugoj și-a încetat activitatea, de organizarea alegerilor de la Lugoj urmând să se ocupe Secretariatul General al PNL Timiș. Decizia de a nu organiza alegerile la Lugoj de către fostul birou de conducere al organizației din Lugoj pune în pericol prezența cu delegați a Timișului la congresul PNL din 25 septembrie, fapt de neacceptat pentru organizația județeană. Până acum, au avut loc ședințe de alegeri în 91 din totalul de 99 de organizații PNL din județul Timiș”, a transmis PNL Timiș.

De menționat că primarul liberal al Lugojului, Claudiu Buciu, a fost în conflict cu Alin Nica și tabăra acestuia încă din timpul campaniei electorale de anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.