Performanţă admirabilă pentru voleibalistele de la CSS Bega. Timișorencele au câștigat argintul...

Performanţă admirabilă pentru voleibalistele de la CSS Bega. Timișorencele au câștigat argintul național la „speranțe”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timisoara – Volei Feminin / Facebook

CSS Bega Timişoara a reuşit un parcurs de poveste în acest sezon al Campionatului Naţional de Speranţe. Jucătoarele pregătite de antrenorii Cerasella Şerban şi Traian Cionca au fost oprite doar în finală de către CSM Bucureşti.


Tinerele jucătoare născute în 2007 şi mai mici au reuşit în acest sezon să uimească după ce au progresat tot mai departe în turneele organizate în 2021. Mai întâi CSS Bega s-a impus în faza I, zonală, apoi în stagiul semifinal a luat faţa grupărilor din Craiova şi Blaj, oraş cu mare tradiţie în voleiul feminin.

În fine turneul final, organizat la Suceava, s-a încheiat în weekend, iar bănăţencele nu au fost de parte de titlu. În grupe CSS Bega a trecut cu 3-0 de Tomis Constanta şi Super Volei Oradea, pentru ca apoi Dinamo Bucuresti să-i ia doar un set. În semifinale a fost învinsă o altă şcoală de volei de anvergură, cea a Târgoviştei, dramatic cu un 16-14 în setul decisiv. Ultimul act a fost cu un al treilea club de top, CSM Bucureşti, care s-a impus în cele din urmă cu 3-1 după seturi foarte disputate.

CSS Bega reprezintă o pepinieră serioasă pentru voleiul din vestul ţării. Clubul se află în parteneriat cu divizionara secundă CSU Politehnica, prilej cu care a fost adoptat violetul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.