O fostă finalistă a Ligii Campionilor vine la Cupa Poli la handbal...

O fostă finalistă a Ligii Campionilor vine la Cupa Poli la handbal masculin

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica reia cu ocazia pregătirii stagiunii 2021-22 tradiţia „Cupei Poli”, pe care clubul alb-violet o organizează în sala „Constantin Jude”. Printre numele aşteptat pe Bega la finele verii se numără şi o forţă a handbalului european, trupa maghiară KC Veszprem, finalistă a Ligii Campionilor (şi) în 2019.

Pe lângă Veszprem, la Cupa Poli, care va fi organizată în zilele de 21 şi 22 august, mai sunt aşteptate Universitatea Cluj şi RK Proleter Zrenjanin (Serbia).


Ungurii de la KC Veszprem au fost finaliştii competiţiei continentale numărul 1 în anii 2002, 2014, 2015 şi 2019 și de două ori câștigătoare a Cupei Cupelor (1992, 2008). De asemenea, este deținătoarea Cupei Ungariei și vicecampioana țării vecine. RK Proleter Zrenjanin a fost campioană a Iugoslaviei în 1990 și 1992 și a încheiat pe locul al 14-lea cel mai recent campionat al Serbia. Proleter e şi un partener de tradiţie al alb-violeţilor în pregătiri. În fine, Universitatea Cluj, care revine sezonul viitor în elita handbalului românesc, a reușit câteva transferuri interesante, cele mai sonore fiind cele ale internaționalilor Ionuț Ramba, de la Minaur Baia Mare, și Dragoș Iancu, de la Potaissa Turda.

Trofeul Cupei Poli la handbal masculin a fost prezentat, ieri, în centrul orașului, cu ocazia evenimentului „Străzi pentru comunitate”, handbaliştii Cristian Fenici, Marius Sadoveac, Cristian Tcaciuc, Raul Bote, Andrei Păiuș, Denis Neamțu, Claudiu Pal și Constantin Enculescu au oferit sesiune de autografe cu această ocazie. Până la startul acestui turneu programul echipei era următorul: o altă testare cu „U” Cluj la finele lunii (31.07-01.08). Apoi un turneu de pregătire la Baia Mare (6-8 august). Iar la prezentarea lotului, pe 13 august, invitata e puternica Dobrogea Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.