Lacrimi pentru nepotul și bunicii din Timișoara care au pierit în accidentul...

Lacrimi pentru nepotul și bunicii din Timișoara care au pierit în accidentul din Olt. Familia Răducan mergea la mare FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-491831193">

O tragedie care a impresionat întreaga țară s-a produs azi dimineață, în jurul orei 7, pe un drum din județul Olt. Familia Răducan mergea pe Litoral, însă din nefericire, bunica de 60 de ani, bunicul de 61 de ani și nepotul de doar 14 ani s-au stins din viață în urma unui tragic accident.

Mama copilului, care îl creștea fără sprijinul tatălui, este devastată de durere, iar vecinii, colegii și prietenii familiei sunt în stare de șoc. Cu toții refuză să creadă că o asemenea tragedie a avut loc.

Albert Rafael abia terminase clasa a VII-a la Liceul William Shakespeare din Timișoara. Bunica lui, Filofteia, era angajată a Primăriei Timișoara la Biroul contabilitate. Bunicul, Nicolae, era muncitor calificat la Liceul Energetic.

Potrivit Poliției Olt, accidentul a avut loc între localitățile Negreni și Optași. În eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autocamion transportor condus de un bărbat, de 48 de ani, din orașul Mioveni, județul Argeș și un autoturism în care se aflau cei trei timișoreni. Cele două autovehicule ar fi intrat în coliziune frontală.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.