Curtea de Apel Timișoara, sentință mai blândă pentru liderul interlop Lucian Boncu...

Curtea de Apel Timișoara, sentință mai blândă pentru liderul interlop Lucian Boncu în dosarul traficului de cocaină. Pentru ce infracțiune a fost achitat

27
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a pronunțat, astăzi, sentința în dosarul de trafic de droguri în care au fost trimiși în judecată liderului interlop Lucian Boncu și alți 11 inculpați. CAT i-a achitat pe toți inculpații de săvârșirea infracțiunii de constituire de grup infracțional organizat pentru care au fost găsiți vinovați de către Tribunalul Timiș,  dar i-a găsit vinovați de săvârșirea celorlalte infracțiuni de care au fost acuzați de către DIICOT.

Lucian Boncu a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc (9 acte materiale), punere la dispoziție a locuinței pentru consumul de droguri de mare risc (15 acte materiale) și deținere de droguri de mare risc (9 acte materiale) și a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timișoara la opt ani și o lună de închisoare plus amendă penală de 6.000 lei față de 12 ani și o lună de închisoare plus o amendă penală de 6.000 lei în primă instanță. De asemenea, curtea de apel a anulat confiscarea apartamentului din Giroc folosit pentru sesiunile de consum de cocaină și a retrimis această parte spre rejudecare Tribunalului Timiș

Paul Ștefan, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc (două acte materiale, cu câte 130 și 150 grame de cocaină) și camătă, a fost condamnat definitiv la șase ani de închisoare după ce a fost achitat pentru grup infracțional organizat, față de șapte ani de închisoare de către Tribunalul Timiș.

Marius Oltean a fost condamnat definitiv pentru trafic de droguri de mare risc (șase acte materiale) la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, urmând ca infracțiunea de constituire de grup infracțional organizat să fie rejudecată de Tribunalul Timiș.

Alin Cionca, zis ”Becali”, a fost găsit vinovat pentru săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc (11 acte materiale) și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, a fost condamnat definitiv la trei ani și zece luni de închisoare cu executare, urmând ca infracțiunea de constituire de grup infracțional organizat să fie rejudecată de Tribunalul Timiș după ce inițial a fost condamnat la patru ani și șase luni de închisoare.

Banciu Remus, zis ”Coco”, găsit vinovat pentru săvârșirea infracțiunilor de , trafic de droguri de mare risc (5 acte materiale) și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a recunoscut integral săvârșirea faptelor, a fost condamnat definitiv la trei ani și cinci luni de închisoare, urmând ca infracțiunea de constituire de grup infracțional organizat să fie rejudecată de Tribunalul Timiș după ce inițial a fost condamnat  la patru ani și o lună de închisoare și amendă de 3.000 lei.

Radu Novac, zis ”Jack”, a rămas cu pedeapsa pe care a primit-o inițial, respingându-se apelul acestuia.


A fost acuzat de săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc ( 2 acte materiale) și de deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu (8 acte materiale) și condamnat definitiv la șase ani de închisoare.

Deian Miloșev a fost găsit vinovat de  săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc ( 4 acte materiale) și achitat pentru deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu (2 acte materiale), fiind condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, după ce în primă instanță a primit cinci ani și patru luni de închisoare.

Nicolae Gavrilă, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc ( 2 acte materiale) și de deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu (3 acte materiale), a recunoscut integral acuzațiile DIICOT și a fost condamnat definitiv la doi ani și trei luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pedeapsa primită la Tribunalul Timiș.

Stelian Bona, acuzat de  acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc, a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, rămând valabilă sentința primită în primă instanță.

Niculai Săhlean a fost acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc (2 acte materiale) și deținere de droguri de mare risc ăn vederea consumului, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, după ce a beneficiat de reducerea pedepsei pentru colaborare cu DIICOT, după ce inițial a fost condamnat la cinci ani și patru luni de închisoare.

Catovic Ramiz, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc (4 acte materiale) și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului (5 acte materiale),  a recunoscut toate faptele reținute în sarcina sa de DIICOT,  a fost condamnat definitiv la doi ani și opt luni plus un rest de pedeapsă de 818 zile, după ce a fost colaborat cu DIICOT, după ce inițial a primit trei ani și șapte luni de închisoare plus restul de pedeapsă de 818 zile.

Anicic Slavko, zis ”Sașa”, a fost acuzat de trafic de droguri de mare risc și condamnat definitiv la trei ani și patru luni de închisoare,  după ce inițial a primit cinci ani de închisoare.

Dan Ștefan, acuzat de trafic de droguri de mare risc, a recunoscut infracțiunea și a fost condamnat definitiv la trei ani și patru luni de închisoare, rămânând cu pedeapsa primită în primă instanță.

Urmează ca pentru inculpații care nu sunt deja arestați în alte cauze, cum este cazul lui Lucian Boncu sau Radu Novac, sentințele să fie puse în executare în următoarele ore.

27 COMENTARII

  1. Tinem sa multumim celebrelor case de avocatura Pasca si Antonescu pentru sprijinul dat in acesta ancheta si pentru condamnarile cu executare obtinute care sunt satisfacatoare pentru noi! Donatile le asteptam in contul IPA. Va multumim si asteptam sa reprezentati noul val de interlopi cu acelasi profesionalism.

  2. Astea sunt condamnări? Pentru derbedeii ăștia e o glumă. Majoritatea ies în doi ani, cu ceva mușchi și tatuaje în plus. Și se apucă iar de treabă.
    Nu-i stârpești decât cu metoda Vlad Țepeș.

    • Nici vorba .
      Ies dupa ce au ispasit minim doua treimi din pedeapsa , indiferent de comportamentul din timpul detentiei .
      exemplu : condamnare de opt ani , poti fi eliberat dupa minim cinci ani si trei luni .

    • Din care ei au făcut 2 ani pe domicilar ! Mai fa un calcul! Sa vezi ce repede sunt afara !bataie de joc! Vai și amar ce a ajuns de orașul asta ! Interlopii Drogați cu 2 clase ca trenul ies de la pușcărie rapid ca sa poată intra iar doar ca între timp mai sechestreaza , amenință poate și omoară vreunul ! Pe lângă ca drogații Arși mai sunt și retarzi mintal care doar la pușcărie au ce mânca !

  3. Acuma „mafioți” așa fac, recunosc tot ce au făcut și încep să plângă pentru pedepse mai blânde?
    Pe vremurile vechi „băieți” erau „băieți” și „fetițele” erau „fetițe” !!!

    • Și SUGE-O, cu câți O se scrie ,“domnule” Pasca? Dumnezeu e sus și bate nu fut*, le-ai cam încurcat!

  4. Sper să îl mai încarce încă cu atât după judecarea cazului accidentul și sechestrarea de persoane. Grețosul ăsta ar trebui sa stea pe viață la bulău.

  5. Ce justitie de tot c***tul avem!!! Au taraganat procesele astea de 2 ani, cand de fapt, la cate fapte penale aveau leprele astea ale societatii, ar fi trebuit judecatorii doar sa stranute si gata…la rece cu ei! Nu tu amanari si cai verzi pe pereti…scuze si alte nebunii.
    Cand inca mai aveam o speranta ca incet-incet justitia (re)devine independenta, hop..apare Curtea de Apel si ii reduce pedeapsa lu’ neterminatu’ asta umflat de la 12 la 8 ani, la fel si pt CAMATARU’ ala libidinos, cand si-asa pt tot ce-a savarsit si 12 ani era o pedeapsa prea mica…lejera as zice!

    Stiu sigur ca ABSOLUT TOTI CARE-ATI FOST SI SUNTETI IN CONTINUARE PARTASI (stiti voi prin ce mijloace 😉 ) la INCORECTITUDINE, la IPOCRIZIE, MINCIUNI SI PT TOATE MIZERIILE SI SPAGILE PE CARE LE-ATI LUAT, VETI DECONTA FOARTE CURAND…Pt ca stiti de ce? NICI O FAPTA BUNA NU RAMANE NEPEDEPSITA 😉
    Va urez mult succes si s-ajungeti cat mai curand colegi de celula cu jegurile pe care SANCHI le-ati salvat si „ati vrut voi sa fiti mai blanzi si mai iertatori”!
    RETINETI UN LUCRU : JUSTITIA/LEGEA E UNA SINGURA PT TOTI SI NU POATE FI INTERPRETATA, MIZERIILOR CARE SUNTETI SI CARE VA MANJITI MAINILE, PT CATEVA MII (ROG SERVICIILE SA FACA CERCETARI IN SENSUL ASTA 😉 ) DAR MAI ALES ONOAREA IN FATA LUI DUMNEZEU!
    MARS!

    • Cetățene ai dreptate! Și la umflatul ăla de fratesu trebuia sa-i dea mai mult! Umflatul ăla ce se crede șmecher:)) cu nevasta-sa aia parasuta ca tot orașul ii știu:)) umflatul ăla lache, ce a *utut toate chelnerițele și tot personalul din casinouri, șmecher pe spatele lui fratesu. Un împinge usa:))

  6. Pedepse dure , dar corecte .
    Unii dintre inculpati mai sunt cercetati si in alte dosare .
    Pentru cei ce ii vad eliberati repede , nu e asa . Pedeapsa minima de executare nu e mai mica de doua treimi din cea primita , indiferent de cat de bine te comporti , etc .

  7. Bine ca vați dus fraierilor :)) eu am scapat si acuma conduc tirul in strainatate pentru ca atat ma duce capul si ni imi este rusine sa recunosc. Si vreau sa va zic ca din prima cand mau arestat am dat declaratii sa scap ca nu sunt facut pentru puscarie… Mergeti voi scalvilor, poate o sa o f.. t pe aia a lui Dejan pana iese papagalul ala. Acuma trebuie sa plec ca am de descarcat tirul asta… Ne vedem cand iesiti fraierilor :))) ce vam ars gastelor :)) eu sunt liber si voi la cusca :))

  8. @Cetatene: dupa scris, esti femeie. Probabil te-am injosit vreodata tare si cum esti neputincioasa, ma faci panarama in anonimat. “Umflatu’” a fost, este si va ramane mai baiat decat multi din oras, din dosar, si din toata viata aia a ta trista. In caz ca dobandesti vreodata curajul sau c*aiele necesare, te astept sa te prezinti si sa imi comunici personal parerile tale. Pertinent, sa fie, ok? Pana atunci joc de glezne, nu sunteti baieti, smecherii nu comenteaza anonim! _|_
    Cu drag, Oana.

    • ȘMÉCHER, -Ă, șmecheri, -e, adj. (Adesea substantivat) Care știe să iasă cu dibăcie din încurcături, pe care nu-l poți păcăli; abil; isteț, dezghețat; șiret, șarlatan. – Din germ. Schmecker „persoană cu gust rafinat”.
      Șmecherii nu se lupta cu tastatura ! Cei care o fac de e profile false sunt anonimi , iar cei ce o fac de pe identitatea lor sunt ceva gen ,,influenceri” și atât!

  9. Fustratilor da aia va f.t alti femeile ca voi in loc sa dati cu ea de toti pereti stati pe net si comentati ca fata in fata va deschideti umbrelele fac pariu ca la majoritatea dintre voi asta e cea mai mare infractiune care ati facuto sfatul meu sa nu va vada femeile cand scrieti comentarile ca direct la vecinu in p.nis sare

    • Corect ! Mai rău ca pi…le pe un loc la coafor ! Dar cred ca nici alea nu se mai cearta pe online sau la telefon ! Probabil toți au sub 12 ani și atât au priceput !

    • Cum nu știi, psihopatule? Nu ești tu ăla atotștiutor? Prea inteligentul și atotputernicul? Cel mai tare pe blaturi? Acum nu știi cu câți O se scrie SUGE-O? Pai o dai in victimizare și neștiința, mai psihopatule? La fel cum ți-ai învățat clienții sa o facă? Mafia din Timisoara este condusă de tine și de prietenul tău Antonescu! Tu ar fi trebuit sa fii primul care intra la pușcărie si pe urma clienții tai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.