Decizia magistraților în cazul cererii de arestare preventivă pentru Mladin și Copil,...

Decizia magistraților în cazul cererii de arestare preventivă pentru Mladin și Copil, în uriașul dosar de contrabandă cu țigări UPDATE Mladin, dat în urmărire generală

1
DISTRIBUIȚI

Tribunalul București a luat astăzi decizia pe care a amânat-o vineri și a admis solicitarea procurorilor DIICOT care au cerut arestarea preventivă pentru Cosmin Mladin și Daniel Copil. Decizia nu este definitivă, ci poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel București.

Vă reamintim că cei doi au fost ridicați vineri de procurori pentru audieri, după ce timp de câteva zile au fost de negăsit. După audieri, cei doi au fost eliberați, în așteptarea deciziei instanței în privința arestului preventiv.

Acum aproape două săptămâni, procurorii DIICOT, împreună cu colegii din alte instituții, au efectuat nu mai puțin de 157 de percheziții pentru destructurarea unei grupări specializată în contrabandă și spălare de bani, care avea cartierul general la Arad.


Zeci de persoane au fost duse la audieri, însă printre aceștia nu s-au aflat cel considerat a fi liderul grupării, Cosmin Mladin, sau „mâna sa dreaptă”, Daniel Copil, ambii făcându-se nevăzuți chiar înainte de descinderea forțelor de ordine.

UPDATE Cosmin Mladin nu a fost găsit de oamenii legii, astfel că a fost dat în urmărire generală pentru punerea în executare a mandatului de arestare preventivă. Daniel Copil a fost depistat de polițiștii de la Rutieră la volanul unei mașini, în localitatea arădeană Pecica. A fost reținut și urmează să fie transportat la București.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.