DIICOT cere arestarea în lipsă pentru Cosmin Mladin și Daniel Copil în...

DIICOT cere arestarea în lipsă pentru Cosmin Mladin și Daniel Copil în dosarul contrabandei cu țigări. Când se judecă solicitarea

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT continuă acțiunile în dosarul mega-rețelei de contrabandă cu țigări care are cartierul general în județul Arad. Vă reamintim că procurorii au solicitat arestarea pentru 23 de persoane, dar Tribunalul București a decis să-i plaseze doar pe câțiva dintre inculpați sub control judiciar. Deși au trecut șase zile de la pronunțarea hotărârilor celor două complete, până acum nu au fost întocmite motivările, așa că apelurile declarate nu pot fi judecate de Curtea de Apel București.

DIICOT a cerut, astăzi, printr-o nouă propunere arestarea în lipsă a liderului grupării, care a dispărut cu doar două ore înainte de descinderile anchetatorilor, Cosmin Mladin  și a lui Daniel Copil, cel considerat aghiotantul său, de asemenea dispărut.


Mladin a fost interceptat în timp ce vorbea despre transporturile de țigări de contrabandă către Anglia, în cadrul anchetei fiind descoperită o adevărată rețea de firme de transport și depozite în România, Ungaria sau Belgia, folosite pentru a duce țigările de contrabandă provenite din Ucraina, Republica Moldova sau fabricile ilegale din Slovacia în Marea Britanie, Franța, Germania și România Cei doi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă cu țigări și spălare de bani. Cererea urmează să fie judecată vineri de Tribunalul București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.