Doi pacienți suspecți de COVID 19, internați la Terapie Intensivă în Timiș,...

Doi pacienți suspecți de COVID 19, internați la Terapie Intensivă în Timiș, după mai multe zile fără niciun caz de ATI

0
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate șase cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 1.529 teste efectuate (din care 533 teste rapide). Cazurile noi sunt din Timișoara (4), Dumbrăvița și Variaș.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, a rămas neschimbat atât în Timiș cât și în Timișoara, la 0,04, respectiv 0,09.


În acest moment în județ nu sunt localități cu rata de infectare peste 1,5 sau peste 3/1.000 locuitori.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Timiș s-au administrat 402.324 doze vaccin împotriva virusului SARS-CoV2. Numărul persoanelor vaccinate complet împotriva COVID-19, de la debutul campaniei și până în prezent, în centrele de vaccinare din județul Timiș este de 208.079. Unui număr de 7.643 persoane li s-a administrat până acum doar prima doză de vaccin împotriva COVID-19. Din totalul dozelor administrate până în prezent, s-a înregistrat un procent de 0,03% reacții post-vaccinale, de intensitate scazută spre moderată (152 reacții în total).

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 39 de persoane confirmate sau suspecte cu COVID 19, dintre care două la Terapie Intensivă, după mai multe zile fără niciun pacient suspect de coronavirus la ATI. În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce înseamnă că bilanțul pe Timiș rămâne la 1.294 de morți, de la începutul pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.