Doi șoferi băuți s-au ciocnit pe Calea Martirilor. Cinci persoane au ajuns...

Doi șoferi băuți s-au ciocnit pe Calea Martirilor. Cinci persoane au ajuns la spital

0
DISTRIBUIȚI

Aflați sub influența băuturilor alcoolice, doi șoferi au fost implicați sâmbătă seara într-un accident auto pe Calea Martirilor, iar patru persoane au ajuns la spital, printre care și o femeie însărcinată.

Elena Megherea, purtător de cuvânt la ISU Timiș, ne-a declarat că în accident au fost implicate șase persoane care se aflau în cele două mașini.

O persoană a mers singură la spital, iar patru au fost duse cu ambulanțele, trei la Județean și una la Municipal.

La fața locului, a intervenit ISU cu o autospecială de primă intervenție, un echipaj SMURD, șase pompieri, trei ambulanțe și echipaje de poliție.

Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, ambii șoferi au o alcoolemie de 0,45 la mie.

„Un bărbat de 64 de ani a condus un autoturism pe Calea Martirilor dinspre strada Lidia înspre Giroc, iar la un moment dat a efectuat virajul la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 50 de ani.


În urma impactului, patru persoane au fost rănite si transportate la spital, respectiv conducătorul auto de 64 de ani și trei femei în vârstă de 19, 26 și 50 de ani, cele din urmă fiind pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani. Polițiștii au întocmit dosare penale pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și pentru vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt la IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.