Dublă lansare de carte la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara: două volume...

Dublă lansare de carte la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara: două volume din „Mica Enciclopedie Rock”

0
DISTRIBUIȚI

Constantin Borozan lansează primele două volume ale cum al cărții „Mica Enciclopedie Rock”, în cadrul unui eveniment care se va desfășura joi 22 iulie de la ora 17 la hambarul din Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„«Mica enciclopedie rock» a fost dorită a se realiza acum circa 20 de ani când am descoperit un site american Allmusic.com, care deține informații de ultima oră referitor la orice trupă sau cântăreț. Am început să materializez această dorință acum patru ani. Sigur că la început nu m-am gândit să scriu o carte. Dar în 2019, prietenul meu DJ Colo (Ioan Dumitriu) m-a convins că merită acest demers. La acest moment au apărut primele două volume și până la sdârșitul anului voi lansa toate volumele.


Asta va însemna circa cinci mii de pagini de formații și interpreți din genul muzical pop/rock și nu numai”, ne-a declarat autorul cărții.

Pasiunea pentru muzică a lui Constantin Borozan s-a materializat încă din liceu, iar în timpul facultății a făcut parte din echipa discotecii 1MV din Timișoara, alături de DJ Colo. Mai multe amănunte inedite despre celebra discotecă timișoreană și cum se distrau tinerii în acele vremuri puteți citi aici.

 

Dubla lansare de carte va cuprinde și un recital de harpă susținut de Rozalia Pataky, un moment de dans modern cu Iulia Borozan și Vlad Borcheș și un mini – recital susținut de Cristi Iakab și The Road Band.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.