Ediție aniversară pentru „Parada clătitelor” de la Moneasa

Ediție aniversară pentru „Parada clătitelor” de la Moneasa

0
DISTRIBUIȚI

Sfârșitul acestei săptămâni readuce în stațiunea arădeană Moneasa un îndrăgit eveniment care a atras în fiecare an mii vizitatori din mai multe județe, „Parada clătitelor”, ajunsă la cea de-a XX-a ediție, după o pauză de un an impusă de pandemie.


Vizitatorii vor avea din nou ocazia să se delecteze cu generoasa ofertă de clătite cu umpluturi din cele mai diverse, de la brânză, carne sau legume până la gemuri, dulcețuri sau ciocolată, dar și cu muzică pe toate gusturile.

În 24 iulie, de la ora 19,00, la teatrul de vară din stațiune va avea loc spectacolul „WhatsApp-ul și sătenii”, urmat, la ora 20,00, de un concert folk susținut de cantautorul Mircea Vintilă, Maria Nicoleta Brola și Daniel Julean, iar la ora 21,30, de un Retro Party cu Cătălin Lăpușcă, iar duminică, 25 iulie, de la ora 16,00, în același loc va avea avea loc un spectacol de muzică populară. La spectacole pot participa persoanele vaccinate, cele care prezintă teste PCR sau antigen rapid valabile, ori au avut boala în ultimele șase luni, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.