„Eminem de România“, la primul său concert. Daniel Tudor debutează în fața...

„Eminem de România“, la primul său concert. Daniel Tudor debutează în fața publicului din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Daniel Tudor, cel care la ediția de acum doi ani a concursului Vocea României a făcut o figură frumoasă, fiind poreclit „Eminem de România“, va susține primul său concert în fața publicului, la sfârșitul acestei săptămâni, la Timișoara.

„Am 25 de ani și una din pasiunile mele este limba engleză. Ador muzică în orice formă și stil,și asta îmi da abilitatea de a interpreta, compune și scrie muzică Hip-Hop și piese/texte de rap. Povestea mea a pornit de când eram copil și mă jucăm Guitar Hero, lucru care m-a adus aproape de muzica rock și metal și care a evoluat de-a lungul anilor în toate genurile muzicale. Pe la vârsta de 15 ani am început să merg la karaoke prin Timișoara, locul meu rezident fiind Jarvis. Acolo mi-am făcut damblaua în fiecare săptămână, stând până târziu și cântând.


A fost un refugiu pentru mine și în același timp un loc de «antrenament». Staff-ul localului mă cunoștea, m-au adoptat ca într-o familie și -au încurajat să merg la concursuri. Am participat la Vocea României în 2019, unde mi-am făcut un mic renume ca și Eminem de România, datorită prestației mele la concurs. Am întâlnit mulți concurenți talentați și oameni faini, unul din ei mi-a devenit chiar o bună prietenă, Lia Burg. Cu boost-ul de încredere în urma Vocii României și susținere de la prieteni, am decis să mă apuc de scris material propriu și să îmi fac propria muzică. La momentul actual am un album in the making, la care colaborez cu Ovidiu Dodo Moldovan, un muzician și producător extraordinar. Sunt încântat, emoționat și nerăbdător să arăt publicului ce am pregătit pentru ce cred eu că o să fie o seară spectaculoasă și distractivă”, ne-a declarat timișoreanul care și-a căpătat porecla de Eminem de România în urma aparițiilor sale la Vocea României și Românii au Talent.

 

Concertul pe care Daniel Tudor îl va susține alături de Ovidiu Dodo Moldovan, va avea loc vineri 23 iulie, de la ora 19, la Manufactura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.