EXCLUSIV Interlop din Timișoara, apropiat de Lucian Boncu, pus sub acuzare pentru...

EXCLUSIV Interlop din Timișoara, apropiat de Lucian Boncu, pus sub acuzare pentru ajutorul dat Cosmin Mladin, ”împăratul” țigărilor de contrabandă

0
DISTRIBUIȚI

Ancheta DIICOT în cazul grupării de contrabandiști de țigări din Arad, condusă de Cosmin Mladin, poreclit ”Împăratul”, s-a extins, ajungând până la Timișoara. În timpul investigațiilor făcute de procurorii anti-mafia după ce Mladin a dispărut de acasă cu doar câteva ore înainte de descinderile din Arad a reieșit că liderul interlop a beneficiat de ajutorul lui Lucian Mihălțan, unul dintre membri grupării de spărgători de lux care a fost trimisă în judecată de DIICOT Timișoara și care așteaptă acum sentința de la Tribunalul Timiș.

Mihălțan este unul dintre apropiații lui Lucian Boncu, fiind filmat în casa acestuia, după întâlnirea de la restaurantul Cuina unde s-a pus la punct planul de asasinare al jurnalistului Dragoș Boța, când liderul interlop i-a spus ”o să-l împușcăm”.


Conform imaginilor surprinse de camera de supraveghere instalată în locuința lui Boncu de către DIICOT, după ce s-a drogat împreună cu gazda și cu Gavrilă Nicolae, Mihălțan a sărit pe geam de la etajul al blocului din Giroc.  Fotografia lui Mihălțan având un pistol în mână a fost descoperită în telefonul mobil al polițistului Dragan Ilin, ”cârtița” lui Boncu în IPJ Timiș.

Conform surselor PRESSALERT.ro, Mihălțan s-a întâlnit de mai multe ori cu Mladin, în Dumbrăvița, după ce acesta a dispărut, ajutându-l să se ascundă de autorități. Mihălțan este cunoscut ca fiind un apropiat al grupării arădene de la Metalcom, condusă de Alin Iovănuț, unul dintre oamenii care au format nucleu dur al grupării de contrabandă cu țigări. Mihălțan a fost pus sub acuzare de DIICOT structura centrală pentru săvârșirea infracțiunii de favorizarea făptuitorului, fiind în acest moment suspect.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.