Familia din Timișoara ucisă în accidentul Olt, condusă pe ultimul drum. Mesajul...

Familia din Timișoara ucisă în accidentul Olt, condusă pe ultimul drum. Mesajul sfâșietor al mamei lui Albert: „Doamne Dumnezeule de ce? De ce mi i-ai luat pe toți trei dintr-o lovitură?”

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-474874635">

Cei care doresc să îi conducă pe ultimul drum pe Albert Rafael Răducan și pe bunicii lui, Filofteia și Nicolae Răducan, o pot face joi, 29 iulie, la ora 10:00 la capela din Piața Traian. La ora 11:00 se va ține slujba de comemorare la cimitirul de pe strada Mătăsari (zona Modern), unde cei trei timișoreni morți într-un cumplit accident de circulație în județul Olt își vor dormi somnul de veci.

Mama lui Albert a postat un mesaj sfâșietor pe pagina sa de Facebook.

„Copilul meu frumos, deștept și bun. De ce m-ai lăsat singură? De ce m-ai părăsit? Ce mă fac eu fără tine sufletul meu? Tu erai aerul meu, minunea mea, darul meu prețios de la Dumnezeu. Odată cu plecarea ta de pe această lume, m-ai lăsat fără viață, trăiesc degeaba și respir degeaba, sper ca Cel de Sus să se îndure de sufletul meu și cât mai repede să ajung lângă tine ca să îmi vorbești din nou, ca să te strâng în brațe, să îți simt din nou mirosul pielii și să te pupe mami. Of, Doamne, cu ce am greșit eu pe acest pământ, în această viață de ce mi l-ai luat pe Albert al meu și pe părinți mei? Urlă sufletul în mine de durere! Doamne Dumnezeule de ce? De ce mi i-ai luat pe toți trei dintr-o lovitură? De ce???”, a scris mama lui Albert pe pagina sa de socializare.

1 COMENTARIU

  1. ce boala psihica e asta sa te descarci pe site-ul lui zuckerberg dupa ce ti-a murit intreaga familie? pandemia nu a fost indeajuns de puternica, zic eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.