„Fata care chiar există”, Alexandra Ușurelu, va susține un concert extraordinar la...

„Fata care chiar există”, Alexandra Ușurelu, va susține un concert extraordinar la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Alexandra Ușurelu revine în fața melomanilor cu un concert extraordinar care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în Timișoara, în cadrul căruia îndrăgita artistă va cânta piese de pe cel mai recent album de studio, „Fata care chiar există”.

„Formularea aceasta, «Fata care chiar există», este ca o ștampilă cu care am rămas după ultimii ani în care am concertat mult. Oamenii mi-au spus adesea că vin dintr-o lume de poveste și că pe scenă mă transform în ceva care pare ireal. Că nu le vine să creadă că «există și așa ceva» în muzica din România, că se poate să faci lucruri mari și cu această abordare curată. Pentru ei sunt artista aceea care «chiar există», de aici și titlul celui mai recent album. În ultimii ani, lumea mea s-a desfășurat în sala de spectacol, la sutele de concerte susținute, acolo unde m-am întâlnit cu ascultătorii mei și ei m-au alintat cu acest supranume. Am înregistrat acest album pentru ei, încât muzica mea să le fie alături și acasă, și la drum, oriunde au nevoie de ea. Și am vrut să le alimentez starea aceasta de magie, să știe că în orice moment deschid cartea albumului, «fata care chiar există» este acolo pentru ei”, spune Alexandra Ușurelu despre acest disc.

Biletele pentru concertul care va avea loc sâmbătă, 31 iulie, La Căpițe, sunt dispoinibile pe platforma iabilet.ro, la Căpițe și la magazinul de viniluri Viniloteca, prețul unui bilet cumpărat în avans fiind de 45 lei.


În ziua concertului biletele se vor putea procura doar de la Căpițe la prețul de 60 lei, iar concertul va începe la ora 20.

„Pentru mine, muzica este o necesitate. Felul în care sunt clădită nu-mi mai permite acum să păstrez doar pentru mine trăirile, emoțiile, deși cândva am făcut asta. Obișnuiam să-mi scriu în jurnal gândurile, sentimentele, dorurile de sora și mama mea, însă mi-a fost luat atunci când eram copil, ca o pedeapsă pentru conținutul lui, și multă vreme nu am mai scris. Am ascuns în mine multe rânduri nescrise. Până am ales să iert sau până am putut să iert… Abia atunci am aflat că pe interior te așteaptă adevăratele, minunatele surprize. Iertarea și acceptarea mi-au dat curaj, încredere, iar prietenia cu mama surorilor mele mi-a făcut apoi mult bine. Am scris primul cântec atunci când am redescoperit mai multă putere în cuvânt decât în tăcere. Era un cântec pentru părinții mei, pe care n-am avut niciodată curajul să-l cânt, pentru a nu răni pe cineva nevinovat. Copil fiind, am avut întotdeauna un vis nemărginit de a aduna oamenii împreună, iar muzica m-a ajutat să trăiesc asta. Muzica a fost și este pentru mine ca o sferă a lucrurilor invizibile cu ochiul, un loc prin care ne lovim inimile unii de alții și creăm galaxii de emoții”, ne-a declarat Alexandra Ușurelu în cadrul unui interviu pe care puteți să-l citiți în întregime aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.