Festivaluri și concerte pe toate gusturile, la Castelul Corvinilor și Cetatea Devei....

Festivaluri și concerte pe toate gusturile, la Castelul Corvinilor și Cetatea Devei. Eveniment inedit pe malul lacului glaciar Șureanu

0
DISTRIBUIȚI

După o întrerupere de un an, o nouă ediție a festivalului de muzică electronică „Citadela Festival” va avea loc între 23 și 25 iulie în cetatea Devei, și va reuni nume celebre ale acestui gen muzical din țară și străinătate. Biletele pentru camping se pot procura online, iar corturile pot fi instalate începând cu data de 23 iulie, ora 13,00.

Castelul Corvinilor va găzdui între 26 și 28 iulie cea de-a IV-a ediție a festivalului „Stradivarius Music Nights”, care, de la prima sa ediție din anul 2017, s-a bucurat de mult succes, datorită acordurilor viorii Queen Stradivarius și a interpretării unor piese clasice de talentați violoniști.

Un concert inedit, intitulat „Pianul de sub stele”, va avea loc, în premieră absolută, pe o scenă în aer liber amenajată pe malul lacului glaciar Șureanu, în data de 7 august, ora 20,30, iar în caz de timp nefavorabil, concertul va fi repreogramat pentru data de 14 august. Publicul va putea asculta, sub bolta stelelor, prima compoziție vocal-instrumentală compusă și interpretată la pian de  apreciatul muzician petroșănean Aurelian Epuraș. Participarea este gratuită la acest eveniment unic în România, singurul concert organizat în creierii munților, iar participanții sunt sfătuiți să vină cu scaune pliante și îmbrăcăminte adecvată pentru nopțile reci de la munte.


Există locuri de campare pentru cei care doresc să vină cu cortul, sau locuri de cazare la pensiuni din apropiere.

Surse foto: Facebook, Dobondi Art

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.